Francuskie Kanapki Dip

Francuskie Kanapki Dip
Przepis Francuski Dip kanapki może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 25 minut. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 25g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jeśli masz wodę, bulion wołowy, mieszankę cebulowo-ziołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper, Francuskie Kanapki Dip, oraz Francuskie Kanapki Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 260°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozgrzać 12-calową patelnię na wysokim ogniu. Spryskaj cebulę sprayem do gotowania; dodaj do patelni. Wymieszać w 1/2 łyżeczki mieszanki ziół. Gotować 11 do 12 minut, często mieszając i dodając wodę 2 łyżki na raz, aż cebula będzie złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Tymczasem w rondlu 2-quart, bulion rozgrzać i pozostałe 1 1/2 łyżeczki zioła mieszanka na średnim ogniu, aż gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Zdjąć z ognia; dodać wołowinę, popychając wołowinę do cieczy, aż będzie przykryta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Odstawić 5 minut.
6
Ułożyć bułki, pokroić boki w górę,na nieprzetworzonej blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
7
Piec 4 protokół lub do lekko tosty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Usuń wołowinę z bulionu; zapas bulionu. Na dnie bułki umieścić wołowinę, cebulę i ser; przykryć wierzch bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
9
Podawać z ciepłym bulionem do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn