Francuskie Kanapki Dip
Przepis Francuski Dip kanapki może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 25 minut. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 25g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jeśli masz wodę, bulion wołowy, mieszankę cebulowo-ziołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper, Francuskie Kanapki Dip, oraz Francuskie Kanapki Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 260°.
Rozgrzać 12-calową patelnię na wysokim ogniu. Spryskaj cebulę sprayem do gotowania; dodaj do patelni. Wymieszać w 1/2 łyżeczki mieszanki ziół. Gotować 11 do 12 minut, często mieszając i dodając wodę 2 łyżki na raz, aż cebula będzie złoty kolor.
Tymczasem w rondlu 2-quart, bulion rozgrzać i pozostałe 1 1/2 łyżeczki zioła mieszanka na średnim ogniu, aż gorące.
Zdjąć z ognia; dodać wołowinę, popychając wołowinę do cieczy, aż będzie przykryta.
Ułożyć bułki, pokroić boki w górę,na nieprzetworzonej blasze.
Piec 4 protokół lub do lekko tosty.
Usuń wołowinę z bulionu; zapas bulionu. Na dnie bułki umieścić wołowinę, cebulę i ser; przykryć wierzch bułki.
Podawać z ciepłym bulionem do zanurzenia.