Francuskie Desery Śniadaniowe

Francuskie Desery Śniadaniowe
Francuskie desery śniadaniowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, cukier, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Francuskie Desery Śniadaniowe, Francuskie Desery Śniadaniowe, oraz Francuskie Desery Śniadaniowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 12 muffinek lub linijek z papierowymi wkładkami do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sól i gałkę muszkatołową. W osobnej misce, śmietany razem 1/2 szklanki cukru i skrócenie. Beat in egg. Mieszaj mieszaninę mąki w mieszaninę skracającą na przemian z mlekiem. Dobrze bij. Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
SkracanieSkracanie
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
TrzepaczkaTrzepaczka
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut. Podczas pieczenia muffinek połącz 1/2 szklanki cukru i 1 łyżeczkę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć muffinki z piekarnika i patelni do muffinek. Natychmiast zanurz czubki babeczek w roztopionej margarynie, a następnie w mieszaninie cukier/cynamon. Powtarzaj z każdą muffinką, aż wszystkie szczyty muffinek zostaną przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
CynamonCynamon
CukierCukier
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn