Francuskie czekoladowe makarony z czekoladowym Ganache
Francuskie czekoladowe makarony z czekoladowym Ganache to bezglutenowe deser. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz migdałowy posiłek, cukier puder, masło i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest przyniesiony przez Chow. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Francuskie czekoladowe makarony z czekoladowym Ganache, Borówkowe Francuskie makarony z białą czekoladą kokosowy Ganache, oraz Czekoladowe makarony z chipsami ziemniaczanymi z bitą mleczną czekoladą Ganache.
Instrukcje
Do makaronów: wyłożyć dwie blachy do pieczenia papierem do pieczenia; odstawić. Dopasuj dużą torebkę z ciastem z gładką końcówką 1/2 cala; odstaw na bok.
Umieść cukier puder, mąkę migdałową, kakao w proszku i sól w robocie kuchennym wyposażonym w przystawkę do ostrza i kilka razy pulsuj, aby napowietrzyć. Proces do grzywny i połączone, o 30 sekund. Przesiać przez Przesiewacz mąki do dużej miski; odstawić.Zrób bezę, umieszczając białka w czystej misce miksera stojącego wyposażonego w nasadkę do ubijania. Beat na średniej prędkości, aż nieprzejrzyste i spienione, o 30 sekund.
Dodaj śmietanę z kamienia nazębnego, zwiększ prędkość do średniej wysokości i ubijaj, aż białka będą białe i przytrzymaj linię trzepaczki, około 1 minuty. Kontynuuj bicie, powoli dodając granulowany cukier, aż cukier się połączy, szczyty są sztywne, a białka błyszczą, około 1 minuty więcej. (Nie przesadzaj.)
Przełożyć bezę do dużej miski.Używając gumowej szpatułki, delikatnie złóż suchą mieszankę na białka w czterech partiach, aż suche składniki zostaną połączone. (Beza będzie spuszczać powietrze.) Z końcowym dodatkiem, przestań się składać, gdy nie ma śladów białek, mieszanina działa jak wolno poruszająca się lawa i wygląda jak ciasto. (Nie przesadzać.)
Przenieść ciasto do worka z ciastem. Rury się 1-1 / 4-calowe rundy o 1 cal od siebie na blasze do pieczenia, o 25 na arkuszu. Podnieś blachy do pieczenia i uderz je o powierzchnię roboczą, aby pomóc stworzyć podstawę makaronu lub stopę.
Pozostaw rundy siedzieć w temperaturze pokojowej przez 30 minut, aby wysuszyć blaty i zapewnić równomierne gotowanie.
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.
Piec makarony po jednym arkuszu na raz przez 7 minut. Obróć arkusz i gotować przez 7 minut więcej.
Umieścić posiekaną czekoladę w dużej misce.Rozgrzej krem w małym rondlu na średnim ogniu, aż zacznie się gotować. Wymieszać z czekoladą bez tworzenia bąbelków.
Dodać masło i wymieszać, aż będzie gładkie. Schłodzić w lodówce, aż zgęstnieje, ale nadal do smarowania, około 30 minutes.To skład: para makaronów o podobnej wielkości.
Wyjmij ganache z lodówki. Jeśli zdecydujesz się na rurkę ganache, przenieś ją do zamykanej plastikowej torby i ciąć około 1/2 cala od dolnego rogu. Wyciśnij lub zgarnij ganache do wielkości wiśni (około 1 łyżeczki) na środek połowy makaronu. Wierzch drugą połówką i delikatnie naciśnij, aby wyglądał jak mini hamburger. Wypełnienie nie powinno wyciekać z krawędzi. Przechowywać w lodówce, pod przykryciem, co najmniej 24 godziny przed podaniem.