Francuskie czekoladowe makarony z czekoladowym Ganache

Francuskie czekoladowe makarony z czekoladowym Ganache
Francuskie czekoladowe makarony z czekoladowym Ganache to bezglutenowe deser. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz migdałowy posiłek, cukier puder, masło i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest przyniesiony przez Chow. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Francuskie czekoladowe makarony z czekoladowym Ganache, Borówkowe Francuskie makarony z białą czekoladą kokosowy Ganache, oraz Czekoladowe makarony z chipsami ziemniaczanymi z bitą mleczną czekoladą Ganache.

Instrukcje

1
Do makaronów: wyłożyć dwie blachy do pieczenia papierem do pieczenia; odstawić. Dopasuj dużą torebkę z ciastem z gładką końcówką 1/2 cala; odstaw na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
2
Umieść cukier puder, mąkę migdałową, kakao w proszku i sól w robocie kuchennym wyposażonym w przystawkę do ostrza i kilka razy pulsuj, aby napowietrzyć. Proces do grzywny i połączone, o 30 sekund. Przesiać przez Przesiewacz mąki do dużej miski; odstawić.Zrób bezę, umieszczając białka w czystej misce miksera stojącego wyposażonego w nasadkę do ubijania. Beat na średniej prędkości, aż nieprzejrzyste i spienione, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
PrzesiewaczPrzesiewacz
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj śmietanę z kamienia nazębnego, zwiększ prędkość do średniej wysokości i ubijaj, aż białka będą białe i przytrzymaj linię trzepaczki, około 1 minuty. Kontynuuj bicie, powoli dodając granulowany cukier, aż cukier się połączy, szczyty są sztywne, a białka błyszczą, około 1 minuty więcej. (Nie przesadzaj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Przełożyć bezę do dużej miski.Używając gumowej szpatułki, delikatnie złóż suchą mieszankę na białka w czterech partiach, aż suche składniki zostaną połączone. (Beza będzie spuszczać powietrze.) Z końcowym dodatkiem, przestań się składać, gdy nie ma śladów białek, mieszanina działa jak wolno poruszająca się lawa i wygląda jak ciasto. (Nie przesadzać.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Przenieść ciasto do worka z ciastem. Rury się 1-1 / 4-calowe rundy o 1 cal od siebie na blasze do pieczenia, o 25 na arkuszu. Podnieś blachy do pieczenia i uderz je o powierzchnię roboczą, aby pomóc stworzyć podstawę makaronu lub stopę.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
6
Pozostaw rundy siedzieć w temperaturze pokojowej przez 30 minut, aby wysuszyć blaty i zapewnić równomierne gotowanie.
7
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Piec makarony po jednym arkuszu na raz przez 7 minut. Obróć arkusz i gotować przez 7 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1
Umieścić posiekaną czekoladę w dużej misce.Rozgrzej krem w małym rondlu na średnim ogniu, aż zacznie się gotować. Wymieszać z czekoladą bez tworzenia bąbelków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odstawić na 1 minutę.
3
Dodać masło i wymieszać, aż będzie gładkie. Schłodzić w lodówce, aż zgęstnieje, ale nadal do smarowania, około 30 minutes.To skład: para makaronów o podobnej wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
4
Wyjmij ganache z lodówki. Jeśli zdecydujesz się na rurkę ganache, przenieś ją do zamykanej plastikowej torby i ciąć około 1/2 cala od dolnego rogu. Wyciśnij lub zgarnij ganache do wielkości wiśni (około 1 łyżeczki) na środek połowy makaronu. Wierzch drugą połówką i delikatnie naciśnij, aby wyglądał jak mini hamburger. Wypełnienie nie powinno wyciekać z krawędzi. Przechowywać w lodówce, pod przykryciem, co najmniej 24 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje25
Ocena Zdrowia0
Magazyn