Francuskie czekoladowe makarony z czekoladowym Ganache

Francuskie czekoladowe makarony z czekoladowym Ganache
Francuskie czekoladowe makarony z czekoladowym Ganache to bezglutenowe deser. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz migdałowy posiłek, cukier puder, masło i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest przyniesiony przez Chow. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Francuskie czekoladowe makarony z czekoladowym Ganache, Borówkowe Francuskie makarony z białą czekoladą kokosowy Ganache, oraz Czekoladowe makarony z chipsami ziemniaczanymi z bitą mleczną czekoladą Ganache.

Instrukcje

1
Do makaronów: wyłożyć dwie blachy do pieczenia papierem do pieczenia; odstawić. Dopasuj dużą torebkę z ciastem z gładką końcówką 1/2 cala; odstaw na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
2
Umieść cukier puder, mąkę migdałową, kakao w proszku i sól w robocie kuchennym wyposażonym w przystawkę do ostrza i kilka razy pulsuj, aby napowietrzyć. Proces do grzywny i połączone, o 30 sekund. Przesiać przez Przesiewacz mąki do dużej miski; odstawić.Zrób bezę, umieszczając białka w czystej misce miksera stojącego wyposażonego w nasadkę do ubijania. Beat na średniej prędkości, aż nieprzejrzyste i spienione, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
PrzesiewaczPrzesiewacz
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj śmietanę z kamienia nazębnego, zwiększ prędkość do średniej wysokości i ubijaj, aż białka będą białe i przytrzymaj linię trzepaczki, około 1 minuty. Kontynuuj bicie, powoli dodając granulowany cukier, aż cukier się połączy, szczyty są sztywne, a białka błyszczą, około 1 minuty więcej. (Nie przesadzaj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Przełożyć bezę do dużej miski.Używając gumowej szpatułki, delikatnie złóż suchą mieszankę na białka w czterech partiach, aż suche składniki zostaną połączone. (Beza będzie spuszczać powietrze.) Z końcowym dodatkiem, przestań się składać, gdy nie ma śladów białek, mieszanina działa jak wolno poruszająca się lawa i wygląda jak ciasto. (Nie przesadzać.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Przenieść ciasto do worka z ciastem. Rury się 1-1 / 4-calowe rundy o 1 cal od siebie na blasze do pieczenia, o 25 na arkuszu. Podnieś blachy do pieczenia i uderz je o powierzchnię roboczą, aby pomóc stworzyć podstawę makaronu lub stopę.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
6
Pozostaw rundy siedzieć w temperaturze pokojowej przez 30 minut, aby wysuszyć blaty i zapewnić równomierne gotowanie.
7
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Piec makarony po jednym arkuszu na raz przez 7 minut. Obróć arkusz i gotować przez 7 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Umieścić posiekaną czekoladę w dużej misce.Rozgrzej krem w małym rondlu na średnim ogniu, aż zacznie się gotować. Wymieszać z czekoladą bez tworzenia bąbelków.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Odstawić na 1 minutę.
3
Dodać masło i wymieszać, aż będzie gładkie. Schłodzić w lodówce, aż zgęstnieje, ale nadal do smarowania, około 30 minutes.To skład: para makaronów o podobnej wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
4
Wyjmij ganache z lodówki. Jeśli zdecydujesz się na rurkę ganache, przenieś ją do zamykanej plastikowej torby i ciąć około 1/2 cala od dolnego rogu. Wyciśnij lub zgarnij ganache do wielkości wiśni (około 1 łyżeczki) na środek połowy makaronu. Wierzch drugą połówką i delikatnie naciśnij, aby wyglądał jak mini hamburger. Wypełnienie nie powinno wyciekać z krawędzi. Przechowywać w lodówce, pod przykryciem, co najmniej 24 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje25
Ocena Zdrowia0
Magazyn