Francuskie ciasto kokosowe

Francuskie ciasto kokosowe
Francuski placek kokosowy to przepis śródziemnomorski na 8 osób. Ten deser ma 530 kalorii , 6 g białka i 33 g tłuszczu na porcję. Za 66 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 2 fanów. Mieszanka cukru, kokosa, surowego ciasta francuskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 55 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 29% . Podobne przepisy obejmują Spicy Coconut French Toast , Very Coconut Cake With Very Coconut Buttercream i Impossible" Coconut Pie .

Instrukcje

1
W misce wymieszaj wszystkie składniki oprócz ciasta na spód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 Puszek (po 20 Uncji Każda) Kawałków Ananasa, Odsączonych20 Puszek (po 20 Uncji Każda) Kawałków Ananasa, Odsączonych
2
Wlać do formy na ciasto i piec w temperaturze 400° przez 10 minut. Zmniejszyć temperaturę do 325° i piec przez 40 minut lub do momentu, aż wierzch będzie złoty, a środek prawie gotowy. Po ostygnięciu przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (8 Uncji) Serka Mascarpone1 Opakowanie (8 Uncji) Serka Mascarpone
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn