Francuskie Bułki Na Śmierć
Przepis francuskie bułeczki na śmierć jest gotowy w około 2 godziny i 20 minut i zdecydowanie jest ogromnym wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz aktywne drożdże, mąkę chlebową, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 28%. Spróbuj Czosnek Francuski Chleb Obiad Bułki, (not)sausage Rolls - francuskie bułeczki z soczewicy w / konserwowane Le, oraz bułki z nadziewanymi ziemniakami, jak zrobić bułki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj ciepłą wodę, drożdże i cukier.
Odstawić, aż kremowy, o 10 protokół.
Do mieszaniny drożdży dodać olej, sól i 2 szklanki mąki. Wymieszać pozostałą mąkę, 1/2 szklanki na raz, aż ciasto oderwie się od boków miski. Wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię i ugniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 8 minut. Lekko naoliwić dużą miskę, umieścić ciasto w misce, i włączyć do herbu. Przykryć wilgotną szmatką i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi objętość, około 1 godziny.
Opróżnij ciasto i odwróć je na lekko posypaną mąką powierzchnię. Ciasto podzielić na 16 równych kawałków i uformować w okrągłe kulki.
Miejsce na lekko nasmarowane blachy do pieczenia co najmniej 2 cali od siebie. Przykryć rolki wilgotną szmatką i odstawić do podwojenia objętości, około 40 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Piec przez 18 do 20 minut w nagrzanym piekarniku lub na złoty kolor.