Francuskie bułeczki śniadaniowe

Francuskie bułeczki śniadaniowe
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na śniadanie, więc wypróbuj French Breakfast Puffs. Ten przepis pozwala na przygotowanie 12 porcji, każda zawiera 202 kalorie , 2 g białka i 12 g tłuszczu . Za 16 centów za porcję przepis ten pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes wymaga proszku do pieczenia, jajka, mąki i cukru. Ten przepis podoba się 1 smakoszom i kucharzom. Jest to przepis w bardzo rozsądnej cenie dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 30 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest możliwa do poprawy. Podobne przepisy obejmują Spinach Cheese Puffs , Cream Puffs with Espresso Cream Fil i Ginger Puffs .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 12 foremek na muffiny tłuszczem lub wyłóż je papierowymi papilotkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Kandyzowanego Imbiru, Zmiksowanego W Malakserze1 1/2 Szklanki Kandyzowanego Imbiru, Zmiksowanego W Malakserze
1 Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej1 Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2
W dużej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sól i gałkę muszkatołową. W osobnej misce ubij 1/2 szklanki cukru i smalcu. Wbij jajko. Mieszaj mieszankę mąki z mieszanką smalcu na przemian z mlekiem. Dobrze ubij. Włóż ciasto do przygotowanych foremek na muffiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Piersi Bażanta (jeśli Małe)Piersi Bażanta (jeśli Małe)
14 Szwedzkich Cukierków Rybnych14 Szwedzkich Cukierków Rybnych
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4 Szklanki Mleka Pełnotłustego Lub Odtłuszczonego4 Szklanki Mleka Pełnotłustego Lub Odtłuszczonego
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Kandyzowanego Imbiru, Zmiksowanego W Malakserze1 1/2 Szklanki Kandyzowanego Imbiru, Zmiksowanego W Malakserze
1 średnia żółta Papryka, Przekrojona Wzdłuż Na Pół, Bez Pestek1 średnia żółta Papryka, Przekrojona Wzdłuż Na Pół, Bez Pestek
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut. Podczas pieczenia muffinek wymieszaj 1/2 szklanki cukru i 1 łyżeczkę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej1 Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
4
Wyjmij muffinki z piekarnika i foremki na muffinki. Natychmiast zanurz wierzch muffinek w roztopionej margarynie, a następnie w mieszance cukru i cynamonu. Powtórz z każdą muffinką, aż wszystkie wierzchołki muffinek zostaną pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Sos Spaghetti Z Pieczonym Czosnkiem I ParmezanemSos Spaghetti Z Pieczonym Czosnkiem I Parmezanem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
1 Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej1 Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn