Francuskie Burgery Cebulowe

Francuskie Burgery Cebulowe
Francuskie burgery cebulowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 381 kalorii, 29g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz białko jaja, sos do sałatek serowych, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sos sałatkowy można śledzić to danie główne z Jedna Miska Ciasta Czekoladowego jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Francuskie Burgery Cebulowe, Francuskie Burgery Cebulowe, oraz Francuskie Burgery Cebulowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w 12-calowej żeliwnej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj cebulę; smażyć 10 minut lub do miękkości. Łyżka cebuli do miski; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać wołowinę, pieprz i białko jaja do cebuli i dobrze wymieszać. Podzielić mieszaninę wołowiny na 4 równe porcje, kształtując się na 3/4-cala-grube paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4
Sól posypać równomiernie na powierzchni patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Sól ciepła na patelni na dużym ogniu 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać paszteciki; gotować 5 minut z każdej strony lub aż gotowe.
7
Umieścić paszteciki na dolnych połówkach rolek; top każdy z 1 łyżeczka Francuski dressing i górne połówki bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
French DressingFrench Dressing
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn