Francuski w mgnieniu oka: łatwe niesamowite bakłażan Tian

Francuski w mgnieniu oka: łatwe niesamowite bakłażan Tian
Francuski w mgnieniu oka: łatwe niesamowite bakłażan Tian może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 2,73 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 560 kalorii, 20g białka, oraz 45 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz Parmigiano reggiano, bakłażany, mozzarellę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: Campanelle z kawiorem z bakłażana, Francuski w mgnieniu oka: łatwe suflety śniadaniowe z dyni i klonu, oraz Francuski w mgnieniu oka: łatwy-omlet z cukinią, kozim serem i miętą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój bakłażana na 1/2-calowe rundy. Wrzucić bakłażana z solą w dużym durszlaku i pozostawić do siedzenia i spuścić w zlewie na 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2
Rozgrzej kocioł. W dużej misce, ubij razem oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, czosnek i pieprz. Bez płukania bakłażana, wrzucić je z vinaigrette, i niech marynować przez 15 protokół. Ułóż plasterki w jednej warstwie na dużej nieprzywierającej blasze do pieczenia (może być to konieczne w partiach). Dusić przez 12 minut. Odwróć plastry bakłażana łopatką. Piecz jeszcze 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Miejsce 2 łyżki sosu marinara w dolnej części każdego z 4 okrągłych au gratin potraw. Podziel plastry bakłażana między 4 potrawy. Top każde danie z 1/4 szklanki sosu marinara. Następnie podziel kawałki mozzarelli między 4 potrawy, a na koniec Parmigiano Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
5
Umieść zapiekane naczynia na obramowanej blasze do pieczenia, aby złapać wszelkie wycieki, i piec przez 30 minut, aż sos marinara jest bulgotanie, i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Niech Tiany odpoczywają przez 10 minut.
7
Skropić 1 łyżeczką sosu pesto na tian i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn