Francuski w mgnieniu oka: truflowa zapiekanka z makaronem

Francuski w mgnieniu oka: truflowa zapiekanka z makaronem
Przepis francuski w mgnieniu oka: Truflowana zapiekanka z makaronem może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 45 minut. To danie główne ma 1228 kalorii, 40g białka, oraz 73g tłuszczu na porcję. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 40 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką ciężki krem, ostry cheddar, gruyère i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: zapiekanka z brokułów, Francuski w mgnieniu oka: oliwkowa Francuska Sałatka z soczewicy i jęczmienia, oraz Francuski w mgnieniu oka: Francuskie pierogi z zupą cebulową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
2
Gotować rigatoni w osolonej wrzącej wodzie, aż tylko nieśmiały al dente. Będzie nadal mięknąć w piekarniku, więc ostatnią rzeczą, którą chcesz, jest rozmoczony nadmiernie ugotowany makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
1 żółta Papryka, Mała Kostka1 żółta Papryka, Mała Kostka
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
3
Ugotowane, osuszone rigatoni wymieszać z sosem serowym w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
1 żółta Papryka, Mała Kostka1 żółta Papryka, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodać śmietanę i wrzucić. Podzielić na 4 masłem poszczególne dania zapiekane (można również użyć dużego naczynia do pieczenia). Użyj palców, aby wcierać pozostałą łyżkę masła truflowego w bułkę tartą i zarezerwowany ser. Polewę podziel równomiernie na 4 zapiekane naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
5
Umieść naczynia na blasze do pieczenia i piecz przez 20 minut, aż beszamel będzie bulgotał, a okruchy będą złote.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
6
Skropić olejem z czarnej trufli i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej TruflowyOlej Truflowy

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
#13 najlepszych 100 win entuzjastów wina 2014Szata bladożółta z zielonymi refleksami.Aromat: dominacja Sauvignon Blanc ujawnia intensywne smaki białych kwiatów, cytrusów ibiałe owoce. Podczas gdy w ustach Semillon przynosi okrągłość, objętość i bogactwo zprzyjemne nuty owoców cytrusowych. Dobra żywotność prowadzi do wielkiego finału.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn