Francuski w mgnieniu oka: truflowa zapiekanka z makaronem
Przepis francuski w mgnieniu oka: Truflowana zapiekanka z makaronem może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 45 minut. To danie główne ma 1228 kalorii, 40g białka, oraz 73g tłuszczu na porcję. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 40 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką ciężki krem, ostry cheddar, gruyère i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: zapiekanka z brokułów, Francuski w mgnieniu oka: oliwkowa Francuska Sałatka z soczewicy i jęczmienia, oraz Francuski w mgnieniu oka: Francuskie pierogi z zupą cebulową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Gotować rigatoni w osolonej wrzącej wodzie, aż tylko nieśmiały al dente. Będzie nadal mięknąć w piekarniku, więc ostatnią rzeczą, którą chcesz, jest rozmoczony nadmiernie ugotowany makaron.
Ugotowane, osuszone rigatoni wymieszać z sosem serowym w dużej misce.
Dodać śmietanę i wrzucić. Podzielić na 4 masłem poszczególne dania zapiekane (można również użyć dużego naczynia do pieczenia). Użyj palców, aby wcierać pozostałą łyżkę masła truflowego w bułkę tartą i zarezerwowany ser. Polewę podziel równomiernie na 4 zapiekane naczynia.
Umieść naczynia na blasze do pieczenia i piecz przez 20 minut, aż beszamel będzie bulgotał, a okruchy będą złote.
Skropić olejem z czarnej trufli i podawać na gorąco.