Francuski w mgnieniu oka: Swordfish Paillard z sałatką cytrusową

Francuski w mgnieniu oka: Swordfish Paillard z sałatką cytrusową
Przepis francuski w mgnieniu oka: miecznik Paillard z sałatką cytrusową może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 598 kalorii, 36g białka, oraz 45 g tłuszczu. Na 5,53 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Sprawdza się jako danie główne. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 25 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz świeżo popękany pieprz, krew pomarańcza, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: Paillard wieprzowy Dijon ze szpinakiem i sałatką z kwiatów, Francuski w mgnieniu oka: oliwkowa Francuska Sałatka z soczewicy i jęczmienia, oraz Francuski W Mgnieniu Oka: Arbuz, Rukola, Sałatka Chevre dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odetnij skórkę z filetów rybnych i zamocz je.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
2
Umieść każdy filet między 2 dużymi arkuszami folii z tworzywa sztucznego i Funt ryby do grubości od 1/4 do 1/2 cala za pomocą wałka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
3
Umieść rybę w naczyniu do pieczenia z 1/4 szklanki oliwy z oliwek, doprawić solą i pieprzem. Rozgrzej prasę panini lub dwustronną prasę grillową do najwyższego ustawienia temperatury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Skórka pomarańczowa i rezerwa. Segment pomarańczowy i grejpfrut. Wycisnąć sok z tego, co zostało z pomarańczy i rezerwy. Wrzucić segmenty pomarańczy i grejpfruta ze szpinakiem i sałatką z rukoli, czarne oliwki i koper włoski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
5
Wymieszać sok pomarańczowy i skórkę, sok z cytryny, pozostałą 1/4 szklanki oliwy z oliwek, sól i pieprz do zemulgowania. Wrzucić sałatkę z sosem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Gdy prasa do grilla jest gorąca, grilluj ryby, jeden filet na raz, aż ryba będzie nieprzezroczysta i dopiero zacznie kolorować, około 1 minuty. Odstawić i powtórzyć z pozostałymi filetami rybnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Przeciąć ząbek czosnku na pół, a gdy ryba jest gorąca, pocierać każdy filet bardzo delikatnie ściętą krawędzią ząbka czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
8
Umieścić rybę na dużym talerzu i top z sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
9
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Larroque Bordeaux Superieur z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Ciemny granat w Kolorze. Czerwone owoce, migdały i orzechy laskowe, o słabym aromacie wanilii. Jedwabisty, aksamitny atak ujawnia przyjemny, skoncentrowany smak o dobrej strukturze. Smaki suszonych owoców oraz połączenie lukrecji i tostów.Mieszanka: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn