Francuski w mgnieniu oka: stopiony tuńczyk Niçoise
Przepis francuski w mgnieniu oka: stopiony tuńczyk Niçoise jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest niesamowitym pescatarian opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 567 kalorii, 39g białka, oraz 34g tłuszczu. Na 6,52 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 25 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól, suszone w piekarniku pomidory, gruyère i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Francuski W Mgnieniu Oka: Chipsy Z Ciecierzycy Niçoise, Francuski w mgnieniu oka: Sałatka chlebowa Niçoise Panzanella, oraz Francuski w mgnieniu oka: marokański przyprawiony pieczony Rzadki tuńczyk dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej brojlery. Rozgrzej grill wewnętrzny lub zewnętrzny do najwyższego ustawienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Płatki Warzywne
2
Przetrzyj tuńczyka na całej oliwy z oliwek i doprawić go obficie z suszonymi ziołami prowansalskimi, solą i pieprzem. Podsmaż tuńczyka na grillu, aż zostanie ugotowany do pożądanej doneness. I sear 3 minuty z każdej strony na średnio rzadkie. Odstaw tuńczyka na bok, aby odpocząć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Mandarynki, Każda
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
3
Podczas grillowania tuńczyka umieść połówki bagietki przycięte bokiem na grillu, aż będą lekko upieczone. Odciąć Brzeg ząbka czosnku i natrzeć gorący chleb ściętą stroną czosnku. Następnie pokrój każdy kawałek bagietki na pół, aby mieć 4 kawałki na 4 kanapki z otwartą twarzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Bagietka
1-1/2 Szklanki Piwa
Mandarynki, Każda
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
4
W średniej misce ubij razem majonez, tapenadę, musztardę, ocet lub sok z cytryny, pastę anchois, kornichony, oliwki, szalotkę, natkę pietruszki, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Anchois
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Korniszony
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Ciasto Kukurydziane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Pokroić tuńczyka przez ziarno na 1/2-calowe plastry. Powinieneś dostać około 12 plastrów. Plastry tuńczyka rozłożyć na blasze w stosach po trzy i przykryć każdy stos ćwiartką Gruyère. Usiądź tuńczyka tuż pod brojlerem, aż ser topi się, o 2 protokół. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruyere
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
6
Sos tatarski z czarnych oliwek podzielić na 4 kawałki bagietki. Następnie podziel rukolę i pieczone pomidory między 4 kanapki. Użyj szpatułki, aby podnieść każdy stos tuńczyka i sera na kanapce. Po złożeniu wszystkich 4 kanapek, podawać od razu. Citron pressé to idealny sposób, aby to wszystko zmyć!
Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jedno wino, którego można spróbować to Baron des Chartrons Bordeaux. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.