Francuski w mgnieniu oka: prowansalski Sablés

Francuski w mgnieniu oka: prowansalski Sablés może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 42 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz koszerną sól, liście rozmarynu, niebieloną mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: prowansalskie małże i małże nad muszlami, Francuski w mgnieniu oka: oliwkowa Francuska Sałatka z soczewicy i jęczmienia, oraz Francuski w mgnieniu oka: Francuskie pierogi z zupą cebulową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W mikserze wyposażonym w przystawkę do łopatek, śmietanę razem masło, sól, ser i zioła, aż do połączenia. Zeskrobać po bokach miski za pomocą silikonowej szpatułki i dodać jajko.
Wymieszać, aż się połączy. Będzie to wyglądało na trochę zsiadłe.
Dodaj mąkę i uruchom maszynę, aż ciasto się połączy (nie widać żadnej suchej mąki), i ani sekundy więcej. Obróć ciasto na duży arkusz folii z tworzywa sztucznego i zagniataj dwa do trzech razy, aby ciasto nie miało kieszeni powietrznych ani pęknięć.
Rozwałkuj ciasto, używając folii, w 10-calowy dziennik. Przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Pokroić poszarpane końce z kłodyżki ciasta, a następnie pokroić w 1/4-calowe rundy.
Umieść rundy na pergaminowej blasze do pieczenia i piec, aż krawędzie sablés będą po prostu złote, 15-17 minut.
Pozostaw 5 minut na zewnątrz, aby ostygnąć, a następnie przenieś do stojaka z drutu.
Podawać z dużą ilością różu!