Francuski w mgnieniu oka: marokańskie pieczone przegrzebki

Francuski w mgnieniu oka: marokańskie pieczone przegrzebki
Francuski w mgnieniu oka: marokańskie pieczone przegrzebki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 1G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 125 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka kolendry, Skórka z cytryny, przegrzebki morskie u - 10 i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Francuski w mgnieniu oka: marokański przyprawiony pieczony Rzadki tuńczyk, Francuski w mgnieniu oka: Tapenade Pieczony kurczak, oraz Francuski w mgnieniu oka: oliwkowa Francuska Sałatka z soczewicy i jęczmienia.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery. Pokrój przegrzebki na pół poziomo. Spryskaj dwa małe lub jedno duże danie gratin lekko sprayem do gotowania. Ułóż przegrzebki w jednej warstwie w naczyniach i dopraw solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
2
Wymieszać skórkę z cytryny, kolendra, i panko razem w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Posypać przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4
Mash razem masło, ras-el-hanout, i harissa w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ras El HanoutRas El Hanout
HarissaHarissa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Umieść jedną łyżkę masła złożonego na każdym przegrzebku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło AromatyzowaneMasło Aromatyzowane
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
6
Posadź zapiekane naczynia na obramowanej blasze do pieczenia, i smażyć, aż panko jest chrupiące i przegrzebki są nieprzezroczyste, 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Serwuj od razu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn