Francuski w mgnieniu oka: kremowy pieczarkowy Fettuccine

Francuski w mgnieniu oka: kremowy pieczarkowy Fettuccine
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj francuski w mgnieniu oka: kremowy Fettuccine z grzybami. Ten przepis służy 4. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 634 kalorie. 229 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka grzybów, oliwy z oliwek, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj French in a Flash (Classic): Wild Mushroom Vol-au-Vent, Francuski w mgnieniu oka: kremowy makaron z szafranem i szpinakiem, oraz Francuski w mgnieniu oka: Zielona sałatka z kremowym sosem z koziego sera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. W małym przykrytym garnku podgrzać bulion i suszone grzyby razem na średnim ogniu, aż gotują się na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wyjąć z ognia i pozostawić na 10 minut. W dużym garnku do duszenia o wysokim boku rozgrzać masło i oliwę z oliwek na średnim ogniu, aż pienienie ustąpi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać grzyby cremini i smażyć, mieszając często, aż złoty kolor, 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
4
Dodać szalotkę, czosnek i tymianek, doprawić solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, mieszając często, aż szalotka jest miękka, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Odtworzone suszone grzyby wyjąć z wywaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
Dodaj bulion do świeżych grzybów i szalotki i gotuj, aż prawie się wchłonie, 1 minutę. Wyłącz ogrzewanie i przykryj garnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funtowe Opakowanie Makaronu Penne1 Funtowe Opakowanie Makaronu Penne
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Gotować fettuccine aż al dente, rezerwując 1/4 szklanki wody do gotowania przed odsączeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
W małym robocie kuchennym wymieszaj odtworzone suszone grzyby i crème fraîche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
Creme FraicheCreme Fraiche
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Dodać mieszaninę do świeżych podsmażonych grzybów i wymieszać, aby rozpuścić crème fraîche w sosie. Wrzucić do makaronu i dodać tyle wody makaronu, aby mieszanina grzybów lekko pokryć pasma makaronu. Wymieszać z parmezanem i podawać razem z pokrojonym w plasterki stekiem lub samodzielnie z odrobiną oleju z czarnej trufli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Olej TruflowyOlej Truflowy
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Calvet Cremant de Bordeaux Brut rosé. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Genialny łososiowy kolor z eleganckim nosem malin i cassis. Bardzo drobne i trwałe, punktowe pęcherzyki, które drażnią usta i piękne wykończenie ostrych, okrągłych, owocowych smaków. Ciesz się Calvet Brut Rose w dowolnym momencie jako aperitif, mieszanka koktajli, libacja brunch lub na dowolny powód do świętowania.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn