Francuski w mgnieniu oka (Klasyczny): Pissaladière

Francuski w mgnieniu oka (Klasyka): Pissaladière może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 512 kalorii, 16G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 45 minut. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz anchois, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuski W Mgnieniu Oka: Makaron Pissaladière, Francuski w mgnieniu oka (Klasyczny): Profiteroles, oraz Francuski w mgnieniu oka (Klasyka): Coq au Riesling dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 246°. uformuj ciasto w kulkę i umieść w średniej misce lekko pokrytej oliwą z oliwek lub nieprzywierającym sprayem. Przykryć szczelnie plastikiem i odstawić w temperaturze pokojowej.
Filety z sardeli i mleka połączyć w małej misce i odstawić.
Dodaj 2 łyżki oliwy z oliwek do grubego dna 12-calowej patelni sauté i podgrzać na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodać cebulę i doprawić do smaku solą. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, mieszając często aż złoty kolor, o 40 protokół. Jeśli cebula zacznie się czarny, mieszać w jednej łyżce wody i nadal gotować.
Przenieść do małej miski i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Roll ciasto na dobrze mąki powierzchni roboczej z wałkiem do równomiernego okręgu o średnicy 12 cali i 1/2-cala grubości.
Przenieść do obramowanej blachy do pieczenia.
Rozłóż cebulę równomiernie na powierzchni, pozostawiając centymetrową granicę.
Sardele opłukać delikatnie pod bieżącą wodą. Sardele, oliwki i gałązki tymianku rozsypać na powierzchni pizzy (patrz uwaga) doprawić lekko solą (sardele i oliwki są słone) i skropić pozostałą łyżką oliwy z oliwek.
Piec, aż skorupa jest złoty, dmuchany, i chrupiące, o 15 protokół.