Francuski w mgnieniu oka: kanapki Daube Roast Beef
Przepis francuski w mgnieniu oka: Daube Roast Beef kanapki może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 650 kalorii. Ten przepis służy 2. Na $5.9 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz herbes de provence, oliwki utwardzone oliwą, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Francuskie Kanapki Z Pieczoną Wołowiną, Francuskie Kanapki Z Pieczoną Wołowiną, oraz Pieczeń Wołowa Francuskie Kanapki Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w 10-calowej patelni na średnim ogniu, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać cebulę, ząbek czosnku i marchewkę. Gotować, mieszając często, aż półprzezroczyste, ale nie rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj zioła prowansalskie, oliwki, skórkę pomarańczową i mąkę, gotuj przez 30 sekund, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Skórka Pomarańczowa
Ciasto Kukurydziane
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
4
Dodać wino, energicznie mieszając i pozostawić do zmniejszenia na 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodaj bulion wołowy i trzepaczką, aby wybrać rumiane kawałki na dnie patelni. Przykryć i dusić na małym ogniu przez 20 minut, aż osiągnie konsystencję sosu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Bulion Wołowy
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki