Francuski w mgnieniu oka: gęsta zupa z selera z Gruyère

Francuski w mgnieniu oka: gęsta zupa z selera z Gruyère
Przepis francuski w mgnieniu oka: gęsta zupa z selera z Gruyère może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 40 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób naprawdę lubiło tę zupę. 75 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka pieprzu, szalotki, gruyère i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Francuski W Mgnieniu Oka: Remoulade Z Selera Jabłkowego Z Krabem, Francuski W Mgnieniu Oka: Quiche Z Brokułów Z Gruyère I Cheddarem, oraz Francuski w mgnieniu oka: parmezan i Gruyère Gougères z Jambon de Bayonne, rukolą i masłem Dijon-Chive dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej garnku rozpuścić masło na średnim ogniu, aż będzie spienione.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać szalotki, i gotować na średnim ogniu, aż niskie do średniego ciepła karmelizowane, o 10 protokół. Przechowywać filiżankę wody z boku, i dodać plusk co kilka minut, aby utrzymać szalotki przed spaleniem, zanim zostaną karmelizowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Dodać ziemniaki, korzeń selera, tymianek, sól, pieprz i bulion warzywny i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Przykryć i zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, gotując przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
SelerSeler
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Dodaj zawartość garnka do blendera i ostrożnie przecier do uzyskania gładkiej konsystencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Podawać na gorąco, z dużą stos grubo startego Gruyère do stos na wierzchu i roztopić do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruyereGruyere
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn