Francuski w mgnieniu oka: Francuskie pierogi z zupą cebulową

Francuski w mgnieniu oka: Francuskie pierogi z zupą cebulową
Przepis francuski w mgnieniu oka: Francuskie pierogi z zupą cebulową mogą zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Na 1,14 zł za porcję, dostaniesz zupę, która serwuje 15. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 955 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, cukier, koniak i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: oliwkowa Francuska Sałatka z soczewicy i jęczmienia, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Aby zrobić pierogi, spryskaj 2 Indywidualne zapiekanki nieprzywierającym sprayem do gotowania i ustaw je na wyłożonej folią blasze do pieczenia. Weź owijkę wonton do ręki i zanurz palec w napiętym bulionie (patrz wyżej), zwilżając całe opakowanie. Ta procedura nie tylko pozwoli pierog przylegać i zachować swój kształt, ale także paruje samo opakowanie, gdy pierogi są w piekarniku. To brudna robota, ale jeśli chcesz Francuskie pierogi z zupą cebulową, musisz to zrobić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Weź około łyżeczki odsączonej cebuli i umieść ją w środku opakowania wonton. Fold jeden róg do spełnienia przeciwległego rogu i naciśnij boki trójkąta razem. Weź dwie pozostałe strony, i doprowadzić je do centralnego punktu, i skręcić, tworząc małą torebkę żebraka, lub pierogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
W naczyniu do pieczenia umieść bok Klusek. Rób pierogi, dopóki nie zapakujesz obu zapiekanych potraw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Każdą zapiekaną potrawę wymieszać z połową Gruyère i połową parmezanu. Kropki masła na całej górze sera. Pozwoli to serowi usmażyć się i tostować jak na prawdziwej francuskiej zupie cebulowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Francuska Zupa CebulowaFrancuska Zupa Cebulowa
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
GruyereGruyere
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
6
Pierogi posadź pod brojlerem, aż po około 5 minutach będą wyglądały jak francuska zupa cebulowa. Ser powinien być bąbelkowy i złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Francuska Zupa CebulowaFrancuska Zupa Cebulowa
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
7
Do każdego pieroga wbijamy ozdobną wykałaczkę, a na wierzch rozrzucamy szczypiorek lub łodyżki tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
8
Podawać prosto z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1
Rozgrzać masło i olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj cebulę, cukier, sól i pieprz i gotuj przez 30 minut, od czasu do czasu mieszając. Być może będziesz musiał zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu, jeśli okaże się, że karmelizują się zbyt szybko. Chcesz je bardzo miękkie, ale nie spalone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Po 30 minutach dodaj koniak i pozwól mu zmniejszyć na 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoniakKoniak
4
Dodać wino i bulion wołowy i liść laurowy i tymianek. Doprawić ponownie solą i pieprzem. Dusić na małym ogniu przez kolejne 30 minut. Następnie włożyć cebulę do sitka nad miską, aby prawie całkowicie ostygła. Zarezerwuj zarówno cebulę, jak i bulion, który z nich spływa. Będziesz chciał użyć tej samej metody drenażu i rezerwy, jeśli używasz kupionej lub zarezerwowanej cebuli!
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn