Francuski w mgnieniu oka: Francuskie pierogi z zupą cebulową
Przepis francuski w mgnieniu oka: Francuskie pierogi z zupą cebulową mogą zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Na 1,14 zł za porcję, dostaniesz zupę, która serwuje 15. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 955 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, cukier, koniak i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: oliwkowa Francuska Sałatka z soczewicy i jęczmienia, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
2
Aby zrobić pierogi, spryskaj 2 Indywidualne zapiekanki nieprzywierającym sprayem do gotowania i ustaw je na wyłożonej folią blasze do pieczenia. Weź owijkę wonton do ręki i zanurz palec w napiętym bulionie (patrz wyżej), zwilżając całe opakowanie. Ta procedura nie tylko pozwoli pierog przylegać i zachować swój kształt, ale także paruje samo opakowanie, gdy pierogi są w piekarniku. To brudna robota, ale jeśli chcesz Francuskie pierogi z zupą cebulową, musisz to zrobić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki Cytrynowej
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Weź około łyżeczki odsączonej cebuli i umieść ją w środku opakowania wonton. Fold jeden róg do spełnienia przeciwległego rogu i naciśnij boki trójkąta razem. Weź dwie pozostałe strony, i doprowadzić je do centralnego punktu, i skręcić, tworząc małą torebkę żebraka, lub pierogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
W naczyniu do pieczenia umieść bok Klusek. Rób pierogi, dopóki nie zapakujesz obu zapiekanych potraw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Każdą zapiekaną potrawę wymieszać z połową Gruyère i połową parmezanu. Kropki masła na całej górze sera. Pozwoli to serowi usmażyć się i tostować jak na prawdziwej francuskiej zupie cebulowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Francuska Zupa Cebulowa
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Gruyere
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
6
Pierogi posadź pod brojlerem, aż po około 5 minutach będą wyglądały jak francuska zupa cebulowa. Ser powinien być bąbelkowy i złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Francuska Zupa Cebulowa
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
7
Do każdego pieroga wbijamy ozdobną wykałaczkę, a na wierzch rozrzucamy szczypiorek lub łodyżki tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
8
Podawać prosto z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Rozgrzać masło i olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj cebulę, cukier, sól i pieprz i gotuj przez 30 minut, od czasu do czasu mieszając. Być może będziesz musiał zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu, jeśli okaże się, że karmelizują się zbyt szybko. Chcesz je bardzo miękkie, ale nie spalone.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Pasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Po 30 minutach dodaj koniak i pozwól mu zmniejszyć na 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koniak
4
Dodać wino i bulion wołowy i liść laurowy i tymianek. Doprawić ponownie solą i pieprzem. Dusić na małym ogniu przez kolejne 30 minut. Następnie włożyć cebulę do sitka nad miską, aby prawie całkowicie ostygła. Zarezerwuj zarówno cebulę, jak i bulion, który z nich spływa. Będziesz chciał użyć tej samej metody drenażu i rezerwy, jeśli używasz kupionej lub zarezerwowanej cebuli!
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Bulion Wołowy
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny