Francuski w mgnieniu oka: chrupiący łosoś z soczewicą du Puy i Creme Fraîche z musztardą

Francuski w mgnieniu oka: chrupiący łosoś z soczewicą du Puy i Creme Fraîche z musztardą
Francuski w mgnieniu oka: chrupiący łosoś z soczewicą du Puy i Creme Fraîche z musztardą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 634 kalorie, 45g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na $5.4 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę zbożową, soczewicę du puy, świeżo płaską pietruszkę liściową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj French in a Flash: Chaussons aux Pommes with Cinnamon Creme Fraîche, Francuski w mgnieniu oka: Creme Fraîche babeczki z lukrem Prowansalsko-lawendowym, oraz Francuski w mgnieniu oka: Bernadette ' s Poisson à la Crème dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zacznij od robienia soczewicy. Na średnim ogniu podsmażamy marchewkę i szalotkę w 1 łyżce oliwy z oliwek. Przyprawić liśćmi tymianku, solą i pieprzem i gotować przez 5 minut, aż będą pocić się i miękkie i pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
SoczewicaSoczewica
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
Dodać soczewicę i ponownie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
SoczewicaSoczewica
3
Zwiększyć ciepło do wysokiej, i wlać białe wino. Wymieszać i gotować, aż wino się wchłonie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać bulion lub wodę. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Gdy woda się zagotuje, zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj przez około 25 minut, aż soczewica będzie miękka, ale nadal będzie miała dobry kęs i utrzyma swój kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
Odcedzić nadmiar płynu i wymieszać z pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek i natką pietruszki. Dostosuj przyprawy w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
6
W przypadku łososia filety doprawić solą i pieprzem po obu stronach, a następnie pomalować miękkim masłem po stronie skóry łososia. Używaj tego wszystkiego, nawet jeśli wygląda na przesadne. To właśnie sprawia, że skóra jest tak chrupiąca i doskonała.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
7
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i dodać 2 łyżki oliwy z oliwek. Kiedy mieni się, ostrożnie dodaj łososia, skórkę do dołu. Będzie trochę rozpryskiwać, więc Wrzuć łososia do garnka powoli i z dala od Ciebie. Gotować przez 5 minut, następnie odwrócić i gotować przez 3 minuty, lub aż osiągniesz pożądaną doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Podczas gdy łosoś gotuje, przygotować musztardowy crème fraîche. Wymieszać Creme fraîche, 2 musztardy i skórkę cytrynową, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Creme FraicheCreme Fraiche
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
9
Aby podać to danie, łyżka kopiec soczewicy na talerzu, a okoń łososia na wierzchu. Łyżka crème fraîche na gorącej ryby, i niech stopi się w filecie i soczewicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
SoczewicaSoczewica
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
10
Podawać więcej sosu obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
11
Dekoruj kilkoma plasterkami cytryny, kilkoma świeżymi gałązkami tymianku i kilkoma mieszanymi oliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn