Francuski w mgnieniu oka: chrupiący łosoś z soczewicą du Puy i Creme Fraîche z musztardą

Francuski w mgnieniu oka: chrupiący łosoś z soczewicą du Puy i Creme Fraîche z musztardą
Francuski w mgnieniu oka: chrupiący łosoś z soczewicą du Puy i Creme Fraîche z musztardą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 634 kalorie, 45g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na $5.4 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę zbożową, soczewicę du puy, świeżo płaską pietruszkę liściową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj French in a Flash: Chaussons aux Pommes with Cinnamon Creme Fraîche, Francuski w mgnieniu oka: Creme Fraîche babeczki z lukrem Prowansalsko-lawendowym, oraz Francuski w mgnieniu oka: Bernadette ' s Poisson à la Crème dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zacznij od robienia soczewicy. Na średnim ogniu podsmażamy marchewkę i szalotkę w 1 łyżce oliwy z oliwek. Przyprawić liśćmi tymianku, solą i pieprzem i gotować przez 5 minut, aż będą pocić się i miękkie i pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
SoczewicaSoczewica
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodać soczewicę i ponownie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
SoczewicaSoczewica
3
Zwiększyć ciepło do wysokiej, i wlać białe wino. Wymieszać i gotować, aż wino się wchłonie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać bulion lub wodę. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Gdy woda się zagotuje, zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj przez około 25 minut, aż soczewica będzie miękka, ale nadal będzie miała dobry kęs i utrzyma swój kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
5
Odcedzić nadmiar płynu i wymieszać z pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek i natką pietruszki. Dostosuj przyprawy w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6
W przypadku łososia filety doprawić solą i pieprzem po obu stronach, a następnie pomalować miękkim masłem po stronie skóry łososia. Używaj tego wszystkiego, nawet jeśli wygląda na przesadne. To właśnie sprawia, że skóra jest tak chrupiąca i doskonała.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
7
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i dodać 2 łyżki oliwy z oliwek. Kiedy mieni się, ostrożnie dodaj łososia, skórkę do dołu. Będzie trochę rozpryskiwać, więc Wrzuć łososia do garnka powoli i z dala od Ciebie. Gotować przez 5 minut, następnie odwrócić i gotować przez 3 minuty, lub aż osiągniesz pożądaną doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
8
Podczas gdy łosoś gotuje, przygotować musztardowy crème fraîche. Wymieszać Creme fraîche, 2 musztardy i skórkę cytrynową, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Creme FraicheCreme Fraiche
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
9
Aby podać to danie, łyżka kopiec soczewicy na talerzu, a okoń łososia na wierzchu. Łyżka crème fraîche na gorącej ryby, i niech stopi się w filecie i soczewicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
SoczewicaSoczewica
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
10
Podawać więcej sosu obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
11
Dekoruj kilkoma plasterkami cytryny, kilkoma świeżymi gałązkami tymianku i kilkoma mieszanymi oliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn