Francuski w mgnieniu oka: chrupiący łosoś z soczewicą du Puy i Creme Fraîche z musztardą

Francuski w mgnieniu oka: chrupiący łosoś z soczewicą du Puy i Creme Fraîche z musztardą
Francuski w mgnieniu oka: chrupiący łosoś z soczewicą du Puy i Creme Fraîche z musztardą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 634 kalorie, 45g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na $5.4 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę zbożową, soczewicę du puy, świeżo płaską pietruszkę liściową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj French in a Flash: Chaussons aux Pommes with Cinnamon Creme Fraîche, Francuski w mgnieniu oka: Creme Fraîche babeczki z lukrem Prowansalsko-lawendowym, oraz Francuski w mgnieniu oka: Bernadette ' s Poisson à la Crème dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zacznij od robienia soczewicy. Na średnim ogniu podsmażamy marchewkę i szalotkę w 1 łyżce oliwy z oliwek. Przyprawić liśćmi tymianku, solą i pieprzem i gotować przez 5 minut, aż będą pocić się i miękkie i pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
SoczewicaSoczewica
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Dodać soczewicę i ponownie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
SoczewicaSoczewica
3
Zwiększyć ciepło do wysokiej, i wlać białe wino. Wymieszać i gotować, aż wino się wchłonie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać bulion lub wodę. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Gdy woda się zagotuje, zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj przez około 25 minut, aż soczewica będzie miękka, ale nadal będzie miała dobry kęs i utrzyma swój kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Odcedzić nadmiar płynu i wymieszać z pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek i natką pietruszki. Dostosuj przyprawy w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6
W przypadku łososia filety doprawić solą i pieprzem po obu stronach, a następnie pomalować miękkim masłem po stronie skóry łososia. Używaj tego wszystkiego, nawet jeśli wygląda na przesadne. To właśnie sprawia, że skóra jest tak chrupiąca i doskonała.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
7
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i dodać 2 łyżki oliwy z oliwek. Kiedy mieni się, ostrożnie dodaj łososia, skórkę do dołu. Będzie trochę rozpryskiwać, więc Wrzuć łososia do garnka powoli i z dala od Ciebie. Gotować przez 5 minut, następnie odwrócić i gotować przez 3 minuty, lub aż osiągniesz pożądaną doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Podczas gdy łosoś gotuje, przygotować musztardowy crème fraîche. Wymieszać Creme fraîche, 2 musztardy i skórkę cytrynową, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Creme FraicheCreme Fraiche
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
9
Aby podać to danie, łyżka kopiec soczewicy na talerzu, a okoń łososia na wierzchu. Łyżka crème fraîche na gorącej ryby, i niech stopi się w filecie i soczewicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
SoczewicaSoczewica
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
10
Podawać więcej sosu obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
11
Dekoruj kilkoma plasterkami cytryny, kilkoma świeżymi gałązkami tymianku i kilkoma mieszanymi oliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn