Francuski w mgnieniu oka: chrupiący Pieczony łosoś z burakami

Francuski w mgnieniu oka: chrupiący Pieczony łosoś z burakami to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.3 za porcję. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, buraki, panko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: łosoś ze szczawiem i szparagami en Papillote, Francuski w mgnieniu oka: łosoś en Croûte z rozmarynem i szparagami, oraz Francuski w mgnieniu oka: łosoś z letnimi pomidorami i rozmarynem en Papillote dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś garnek wody do wrzenia. Buraki obrać i pokroić na 8 klinów. Osolić wrzącą wodę i gotować buraki do miękkości do ostrza noża, około 25 minut, w zależności od wielkości buraków.
Odcedzić i odstawić. Uwaga: jeśli gotujesz zarówno złote, jak i czerwone buraki, gotuj dwa kolory osobno, lub czerwone buraki z plam złotymi burakami.
Rozgrzej brojlery. Podczas gdy buraki gotują, toast panko. W małej patelni nonstick sauté wymieszać panko, 1 łyżeczkę oliwy z oliwek, rozmaryn, sól i pieprz. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż panko będzie złocisto-brązowe-mniej niż 5 minut. Odstawić w jednej warstwie na ręczniku papierowym do ostygnięcia i pozostają ostre.
Każdy filet łososia przyprawiamy 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek oraz solą i pieprzem. Zrób 4 stosy świeżych łodyg tymianku na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia i umieść po jednym kawałku łososia na każdym łóżku tymianku, chowając tymianek Pod Łososiem. Buraki wymieszać z 1 łyżeczką oliwy z oliwek, solą i pieprzem.
Umieścić pomiędzy i wzdłuż filetów z łososia. Smażyć łososia i buraki o 6 cali od źródła ciepła (drugie umieszczenie stojaka od góry) aż łosoś jest chrupiące i złote na górze i gotowane przez: 15 protokół. Jeśli wolisz łososia mniej dobrze ugotowanego, wyjmij go po 10-12 minutach (łosoś powinien zarejestrować 130° z natychmiastowym termometrem odczytu włożonym do najgrubszej części dla średnio rzadkiego, 150° dla dobrze zrobionego). Top z rozmarynem Panko okruchy, i podawać od razu.