Francuski w mgnieniu oka: chrupiący Pieczony łosoś z burakami

Francuski w mgnieniu oka: chrupiący Pieczony łosoś z burakami
Francuski w mgnieniu oka: chrupiący Pieczony łosoś z burakami to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.3 za porcję. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, buraki, panko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: łosoś ze szczawiem i szparagami en Papillote, Francuski w mgnieniu oka: łosoś en Croûte z rozmarynem i szparagami, oraz Francuski w mgnieniu oka: łosoś z letnimi pomidorami i rozmarynem en Papillote dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś garnek wody do wrzenia. Buraki obrać i pokroić na 8 klinów. Osolić wrzącą wodę i gotować buraki do miękkości do ostrza noża, około 25 minut, w zależności od wielkości buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Odcedzić i odstawić. Uwaga: jeśli gotujesz zarówno złote, jak i czerwone buraki, gotuj dwa kolory osobno, lub czerwone buraki z plam złotymi burakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złoty BurakZłoty Burak
Burak CzerwonyBurak Czerwony
3
Rozgrzej brojlery. Podczas gdy buraki gotują, toast panko. W małej patelni nonstick sauté wymieszać panko, 1 łyżeczkę oliwy z oliwek, rozmaryn, sól i pieprz. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż panko będzie złocisto-brązowe-mniej niż 5 minut. Odstawić w jednej warstwie na ręczniku papierowym do ostygnięcia i pozostają ostre.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Każdy filet łososia przyprawiamy 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek oraz solą i pieprzem. Zrób 4 stosy świeżych łodyg tymianku na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia i umieść po jednym kawałku łososia na każdym łóżku tymianku, chowając tymianek Pod Łososiem. Buraki wymieszać z 1 łyżeczką oliwy z oliwek, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Umieścić pomiędzy i wzdłuż filetów z łososia. Smażyć łososia i buraki o 6 cali od źródła ciepła (drugie umieszczenie stojaka od góry) aż łosoś jest chrupiące i złote na górze i gotowane przez: 15 protokół. Jeśli wolisz łososia mniej dobrze ugotowanego, wyjmij go po 10-12 minutach (łosoś powinien zarejestrować 130° z natychmiastowym termometrem odczytu włożonym do najgrubszej części dla średnio rzadkiego, 150° dla dobrze zrobionego). Top z rozmarynem Panko okruchy, i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn