Francuski Sos Bearnaise
Francuski sos Bearnaise może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 106g tłuszczu, oraz w sumie 1035 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubi ten sos. Jeśli masz wino, ocet winny, liście estragonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pan-seeded Rib-Eye Steak with Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), SOS Béarnaise, oraz SOS Bearnaise.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Chateau Larroque Bordeaux Superieur. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![Chateau Larroque Bordeaux Superieur]()
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Ciemny granat w Kolorze. Czerwone owoce, migdały i orzechy laskowe, o słabym aromacie wanilii. Jedwabisty, aksamitny atak ujawnia przyjemny, skoncentrowany smak o dobrej strukturze. Smaki suszonych owoców oraz połączenie lukrecji i tostów.Mieszanka: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc