Francuski Piec Cebulowy

Francuski Piec Cebulowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Francuski cebula Piec spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 510 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Recipezaar. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać chleb, zupa cebulowa mix, ser szwajcarski, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Francuski Piec Cebulowy, French Onion Zoodle Bake, oraz Jeden Garnek Kremowy Francuski Cebula Makaron Piec.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc
Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc
Mieszanka 60% Semillon i 40% Sauvignon Blanc.Krystalicznie czysty słomkowo-żółty kolor. Nos jest mocny i aromatyczny, z dominującymi egzotycznymi aromatami (cytrusy, liczi) Sauvignon Blanc. Pełny atak na podniebienie, rozwijając żywy świeży smak z intensywnymi aromatami grejpfruta i limonki na finiszu. Zarówno żywe, jak i pełne smaku.
TrudnośćŚredni
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn