Francuski Dip Cebulowy

Francuski Dip Cebulowy
Francuski Dip cebulowy może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 2,35 zł za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, która serwuje 3. Jedna porcja zawiera 1005 kalorii, 6G białka, oraz 99g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól selerową, śmietanę, worcestershire i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper, Słodki Vidalian Dip Cebulowy, oraz Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużej patelni saute na małym ogniu, dodać olej i masło. Gdy masło jest stopiony, dodać cebulę i saute mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor brązowy i karmelizowane, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać szalotki i trochę soli i saute przez 15 minut więcej, aż cebula i szalotki są ciemnobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Wyjąć z ognia i ostudzić przez 5 do 6 minut, a następnie posiekać na kawałki 1/4 cala. Odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
5
W międzyczasie, w średniej misce, połączyć śmietanę, majonez, sól selera, Worcestershire, sól i pieprz. Wchodzisz w mieszaninie cebuli. Schłodzić co najmniej 1 godzinę lub przez noc,przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia6
Magazyn