Francuski Dip Cebulowy

Francuski Dip Cebulowy
Francuski Dip cebulowy może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 2,35 zł za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, która serwuje 3. Jedna porcja zawiera 1005 kalorii, 6G białka, oraz 99g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól selerową, śmietanę, worcestershire i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper, Słodki Vidalian Dip Cebulowy, oraz Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużej patelni saute na małym ogniu, dodać olej i masło. Gdy masło jest stopiony, dodać cebulę i saute mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor brązowy i karmelizowane, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać szalotki i trochę soli i saute przez 15 minut więcej, aż cebula i szalotki są ciemnobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Wyjąć z ognia i ostudzić przez 5 do 6 minut, a następnie posiekać na kawałki 1/4 cala. Odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
5
W międzyczasie, w średniej misce, połączyć śmietanę, majonez, sól selera, Worcestershire, sól i pieprz. Wchodzisz w mieszaninie cebuli. Schłodzić co najmniej 1 godzinę lub przez noc,przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia6
Magazyn