Francuski Deser Jabłkowy
Francuski deser jabłkowy to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis od Betty Crocker ma 289 fanów. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, masło, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Francuski Deser Jabłkowy, Niemożliwie Łatwe Francuskie Jabłkowe Deserowe Kwadraty, oraz Grillowane Francuskie Kanapki Deserowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. smar 13x9-cala (3-quart) szklane naczynie do pieczenia ze skróceniem lub sprayem do gotowania. W małej misce, wymieszać 1 szklankę Bisquick mix, orzechy i brązowy cukier.
Pokroić w 3 łyżki jędrnego masła widelcem lub blenderem do ciasta, aż mieszanina będzie krucha; odstawić.
Jabłka rozłożyć w naczyniu do pieczenia. W średniej misce wymieszaj pozostałe składniki do wymieszania.
Piec około 55 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty; lekko ostudzić, około 30 minut.
Podawać na ciepło w razie potrzeby z lodami.