Francuski Chleb faszerowany wołowiną
Francuski Chleb nadziewany wołowiną może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 93 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 13g białka, oraz 7G tłuszczu. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, płatki pietruszki, łodygi i kawałki grzybów oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 59%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy obejmują Chleb Francuski Faszerowany Wołowiną, Faszerowany Chleb Francuski, oraz Faszerowany Chleb Francuski.
Instrukcje
Na dużej patelni gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić.
Dodać ziemniaki, zupę, pieczarki, pietruszkę, czosnek w proszku, paprykę i sos z ostrej papryki; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Tymczasem bochenek chleba pokroić na pół wzdłuż. Wydrążone dno bochenka, pozostawiając 3/4-in. skorupa; odstawić.
Wyjęty chleb umieścić w blenderze; przykryć i przetworzyć, aż się pokruszy.
Dodaj 1 szklankę okruchów do mieszanki wołowej (zachowaj pozostałe okruchy do innego użycia). Wymieszać z serem.
Łyżka mieszanki wołowej do skorupki chleba; wymień wierzch chleba. Zawiń w wytrzymałą folię; umieść na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 20 minut.
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.