Francuski Budyń Chlebowy Tostowy

Francuski Budyń Chlebowy Tostowy
Francuski budyń chlebowy może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 730 kalorii, 16G białka, oraz 47g tłuszczu na porcję. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 34 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka ekstraktu vanillan, chała Bochenek, pół i pół, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Z łyżką wynik 34% to danie jest raczej złe. Podobne przepisy są Francuski Budyń Chlebowy Tostowy, Francuski Budyń Chlebowy Tostowy, oraz Francuski Budyń Chlebowy Tostowy.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Ułóż chleb w dwóch warstwach w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9 na 13 na 2 cale, krojąc chleb tak, aby pasował do naczynia. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
W dużej misce ubić jajka, pół na pół, miód, skórkę pomarańczową, wanilinę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
WaniliaWanilia
MiódMiód
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
5
Wylać mieszaninę na chleb i nacisnąć chleb. Odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
6
Umieść naczynie do pieczenia w większej patelni do pieczenia i dodaj wystarczająco dużo bardzo gorącej wody z kranu do patelni do pieczenia, aby uzyskać cal z boku naczynia do pieczenia. Przykryj patelnię szczelnie folią aluminiową, napinając ją, aby folia nie dotykała budyniu. Zrób dwa cięcia w folii, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Piec przez 45 minut, wyjąć folię aluminiową i piec przez kolejne 40 do 45 minut, aż budyń się zadycha i krem jest ustawiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Małym sitem lekko kurz z cukrem cukierniczym i podawaj na gorąco w kwadraty z syropem klonowym z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn