Francuska zupa z dipem cebulowym z grzankami Dijon i Gruyere
Francuska zupa z dipem cebulowym z grzankami Dijon i Gruyere może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.15 za porcję. To danie główne ma 498 kalorii, 19g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Mieszanka creme fraiche, do 3 porów, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest raczej złe. Spróbuj Jajka Z Grzankami Musztardowymi Gruyère I Dijon, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Pieczona Francuska Zupa Cebulowa Z Ciastem Gruyère dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać garnek do zupy na średnim ogniu; dodać masło i stopić. Gdy masło pieni się, dodać cebulę, por, szalotki, czosnek, liść laurowy, tymianek i sól i pieprz. Częściowo przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż karmelizowane, o 35 protokół. Deglaze garnek z sherry, następnie dodać Worcestershire i bulion. Smak przyprawy, jeśli chodzi o bańki. Schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Marynowana Fasolka Szparagowa
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Słonina Wieprzowa
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Podgrzać zupę i creme fraiche na średnim ogniu, aż bąbelki i zgęstnieje trochę. Tost chleb na środkowym stojaku pod brojlerem; usunąć i górną jedną stronę z musztardą i serem. Wróć do piekarnika, aby stopić ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
Zupę podawać w płytkich miseczkach, zwieńczone szalotki i serowe grzanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, Rozgnieciony
Grzanki
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)