Francuska zupa z dipem cebulowym z grzankami Dijon i Gruyere

Francuska zupa z dipem cebulowym z grzankami Dijon i Gruyere
Francuska zupa z dipem cebulowym z grzankami Dijon i Gruyere może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.15 za porcję. To danie główne ma 498 kalorii, 19g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Mieszanka creme fraiche, do 3 porów, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest raczej złe. Spróbuj Jajka Z Grzankami Musztardowymi Gruyère I Dijon, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Pieczona Francuska Zupa Cebulowa Z Ciastem Gruyère dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać garnek do zupy na średnim ogniu; dodać masło i stopić. Gdy masło pieni się, dodać cebulę, por, szalotki, czosnek, liść laurowy, tymianek i sól i pieprz. Częściowo przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż karmelizowane, o 35 protokół. Deglaze garnek z sherry, następnie dodać Worcestershire i bulion. Smak przyprawy, jeśli chodzi o bańki. Schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Podgrzać zupę i creme fraiche na średnim ogniu, aż bąbelki i zgęstnieje trochę. Tost chleb na środkowym stojaku pod brojlerem; usunąć i górną jedną stronę z musztardą i serem. Wróć do piekarnika, aby stopić ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
Zupę podawać w płytkich miseczkach, zwieńczone szalotki i serowe grzanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
GrzankiGrzanki
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn