Francuska zupa cebulowa z duszonym żeberkiem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 6,29 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 1265 kalorii, 47g białka, oraz 72 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz por, bulion wołowy, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Ale-duszone musztardowo-szkliwione żeberka z frytkami, Duszone niezbyt krótkie żeberka z Hominowym gulaszem z nowej Turni na południu, oraz Duszone Żeberka Krótkie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dusić krótkie żeberka: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Wrzuć krótkie żeberka z mąką i doprawić obficie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Podgrzać olej rzepakowy w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu, aż zacznie migotać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Dodać żeberka i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4
Przenieść na talerz.
5
Dodać marchewkę, posiekaną cebulę i Por do garnka i gotować, mieszając, aż lekko rumiane, o 4 protokół. Powrót żeberka do garnka i mieszać w gałązki tymianku, liść laurowy, czosnek i koncentrat pomidorowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Słonina Wieprzowa
Słonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
6
Dodaj wino i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, następnie gotować do zmniejszenia o połowę, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodaj zapas i wróć do gotowanego na wolnym ogniu. Przykryć, przenieść do piekarnika i dusić, aż krótkie żebra spadną z kości, 2 godziny, 30 minut do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
W międzyczasie karmelizować cebulę: roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać pokrojoną w plasterki cebulę, zmniejszyć ogień do minimum i doprawić solą i pieprzem. Gotować, często mieszając, aż do głębokiego złotego koloru, około 2 godzin, 30 minut. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
10
Dodać odrobinę wody i zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z garnka, jeśli to konieczne.)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
11
Po zakończeniu krótkich żeberek wyjąć z bulionu łyżką szczelinową, przenieść na talerz i lekko ostudzić. Odcedzić bulion, odrzucając ciała stałe. Mięso rozdrobnić, odrzucając kości, i wrzucić z 1 szklanką bulionu. Zarezerwuj pozostały bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
12
Dodaj liście tymianku i sherry do karmelizowanej cebuli. Gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę, o 3 protokół; dodać zarezerwowany bulion i gotować 30 więcej minut. Doprawić solą i pieprzem. Odtłuścić tłuszcz z wierzchu zupy. Wymieszać z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana Cebula
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(dostosuj Według Własnego Gustu)
13
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. podziel zupę między 6 miski żaroodporne; łyżka około 1/3 szklanki rozdrobnionego mięsa do środka każdego, a następnie top każdy z 2 plasterki tosty, przycinanie chleba, jeśli to konieczne. Top każdy z 2 plastry sera, pozwalając ser zawiesić na boku miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Piwa
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
Przenieść do piekarnika i piec, aż złoty i bąbelkowy, o 10 protokół. Top ze szczypiorkiem.