Francuska zupa cebulowa z borowikami

Przepis francuska zupa cebulowa z borowikami może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 55 minut. Na $6.59 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 647 kalorii, 31g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka gruyere, czosnek, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać duży holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Dodaj 6 łyżek masła i pozwól mu się rozpuścić. Cebulę i tymianek wymieszać, doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula karmelizować, o 40 do 45 protokół.
W międzyczasie umieść grzyby w małym garnku i przykryj kilkoma szklankami wody. Zagotować na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, aby odtworzyć grzyby.
Dodaj sherry do garnka z cebulą, aby odgazować patelnię, a następnie wymieszaj z winem.
Grzyby z bulionu wyjąć łyżką szczelinową na deskę do krojenia. Posiekaj je i dodaj do cebuli.
Do zupy dodać wszystko oprócz ostatniego 1/2 szklanki płynu grzybowego, około 1 szklanki.
Dodaj wiązkę ziół i bulion wołowy do garnka i gotuj zupę na wolnym ogniu przez 30 do 45 minut. Schłodzić i przechowywać w lodówce na make-ahead posiłek. Podgrzej na średnim ogniu, przykryj i przygotuj grzanki, gdy będą gotowe do podania.
Rozgrzać piekarnik do 425 stopni F. Toast chleb na stojaku nad blachą do pieczenia, aż głęboki złoty kolor. Chleb posmarować 2 łyżkami pozostałego masła i obficie natrzeć pokrojonym czosnkiem. Top tosty z serów i zwrócić je do piekarnika, aż ser topi się i bąbelki. Tosty można układać na naczyniach zupy, kłaść na blasze do pieczenia, a następnie posypać serem i zapiekać na brązowo, dla bardziej dramatycznej prezentacji.
Wrzucić zupę do miseczek i podawać z tostami serowymi.