Francuska Zupa Cebulowa W Stylu Bistro
Francuska zupa cebulowa w stylu Bistro może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 792 kalorie, 22g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 4,15 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zupę cebulową, liście tymianku, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Francuska Zupa Cebulowa W Stylu Południowym, Francuska Zupa Cebulowa W Stylu Restauracyjnym, oraz Francuska zupa cebulowa - w stylu włoskim.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; podsmażyć cebulę i szalotkę, mieszając do przezroczystego (o 4 protokół). Zmniejszyć ogień do średniej; nadal gotować, aż złoty (o 4 protokół).
Podgrzać brojlery do niskiego poziomu.
Umieścić zupę w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać w podsmażonej cebuli, tymianek, ocet, i czarny pieprz; zmniejszyć ogień do niskiej. Przykryć i ogrzać.
Zupa z kadzi na 4 brojlery bezpieczne miseczki; top każdy z 1 kawałek chleba i 1/4 sera.
Umieść pod brojlerem na 3 minuty lub aż ser będzie bąbelkowy i złoty. Jeśli nie masz brojlerów bezpieczne miski, użyj piekarnik bezpieczne miski, i piec w 350 przez 5 minut lub aż ser topi się.
Podawać natychmiast, uważając, aby nie dotykać bezpośrednio gorących misek.