Francuska Zupa Cebulowa W Stylu Bistro

Francuska Zupa Cebulowa W Stylu Bistro
Francuska zupa cebulowa w stylu Bistro może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 792 kalorie, 22g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 4,15 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zupę cebulową, liście tymianku, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Francuska Zupa Cebulowa W Stylu Południowym, Francuska Zupa Cebulowa W Stylu Restauracyjnym, oraz Francuska zupa cebulowa - w stylu włoskim.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; podsmażyć cebulę i szalotkę, mieszając do przezroczystego (o 4 protokół). Zmniejszyć ogień do średniej; nadal gotować, aż złoty (o 4 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Podgrzać brojlery do niskiego poziomu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
3
Umieścić zupę w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać w podsmażonej cebuli, tymianek, ocet, i czarny pieprz; zmniejszyć ogień do niskiej. Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
OcetOcet
CebulaCebula
TymianekTymianek
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Zupa z kadzi na 4 brojlery bezpieczne miseczki; top każdy z 1 kawałek chleba i 1/4 sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
ChlebChleb
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
5
Umieść pod brojlerem na 3 minuty lub aż ser będzie bąbelkowy i złoty. Jeśli nie masz brojlerów bezpieczne miski, użyj piekarnik bezpieczne miski, i piec w 350 przez 5 minut lub aż ser topi się.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Podawać natychmiast, uważając, aby nie dotykać bezpośrednio gorących misek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn