Francuska Zupa Cebulowa I

Francuska zupa cebulowa wymagam około 1 godzina od początku do końca. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 566 kalorii, 24g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 454 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka szwajcarskiego sera, wina, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim.
Instrukcje
Roztopić masło lub margarynę w rondlu 4 quart. Wymieszać z cukrem. Cebulę gotować na średnim ogniu przez 10 minut, lub do złotego koloru.
Wymieszać z mąką, aż dobrze wymieszać z cebulą i sokami z patelni.
Dodaj wodę, wino i bulion wołowy; podgrzej do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć zupę i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Wyciąć cztery 1 cala grubości kromki chleba z bochenka. Toast kromki chleba w 325 stopni F (165 stopni C) Tylko do rumiane, o 10 protokół. Pozostałe pieczywo należy rezerwować do zupy.
Zupa z kadzi na cztery 12 uncji, bezpieczne w piekarniku miski.
Umieścić 1 kromkę chleba tostowego na wierzchu zupy w każdej misce. Złożyć plastry sera szwajcarskiego i dopasować do tostów chleb kromki.
Umieść miseczki na zupę na blasze z ciastkami, aby ułatwić obsługę.
Piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez 10 minut lub tylko do rozpuszczenia sera
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować Jest Terra Blanca "Onyx" Mountain Bordeaux Blend. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 103 dolarów.
![Terra Blanca]()
Terra Blanca" ONYX " mieszanka Bordeaux
Malina i wiśnia z nutami fiołków unoszą się ze szklanki i mieszają się z delikatną przyprawą i tostowym dębem na nosie. Gładkie, bujne smaki jeżyn, czarnej wiśni i cassis owijają się wokół rdzenia pełnych, ale miękkich, strukturalnych tanin. Nuty cedru z lekkimi akcentami przypraw składają się w utrzymujące się smaki wiśni i jagód otoczone morzem bogatej czekolady na podniebieniu.