Francuska Zupa Cebulowa Dip Serowy
Przepis francuska zupa cebulowa Dip serowy może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 40 minut. Ta przystawka ma 327 kalorii, 19g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 125 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, cebula, ser szwajcarski, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper, Trzy Serowa Francuska Zupa Cebulowa, oraz Zupa Cebulowa Francuska Czterostronna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić ser w średniej misce i wymieszać ze skrobią kukurydzianą, aż równomiernie pokryte. Odstawić.
Masło rozpuścić w średnim rondlu na dużym ogniu.
Dodaj cebulę i gotuj, często mieszając, aż dno rondla zostanie oszklone w bladobrązowym kolorze, około 5 minut.
Dodaj 2 łyżki wody i zeskrobać lubi drewnianą łyżką. Nadal gotować, często mieszając, aż fond zbuduje się ponownie, o 2 minuty dłużej.
Dodaj 2 Więcej łyżki wody i zeskrobać rumiane kawałki. Powtórz gotowanie, dodając wodę i skrobanie, aż cebula całkowicie zmięknie i głęboka, ciemnobrązowa, w sumie 20-30 minut.
Przełożyć do małej miski.
Umieść odparowane mleko i sos Worcestershire w pustym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, zeskrobując dno patelni drewnianą łyżką, aby uwolnić resztki sympatii. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i dodać ser. Stale mieszaj, aż ser się roztopi i będzie gładki. Wymieszaj karmelizowaną cebulę i tymianek. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Przelać do miski i podawać natychmiast.