Francuska Zupa Cebulowa Dip

Francuska Zupa Cebulowa Dip
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Francuski Dip zupa cebulowa spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 461 kalorii, 7G białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 52592 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz sól, cebulę, olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper, Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, oraz Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu, dodać cebulę i gotować do głębokiego brązu i karmelizowane, o 45-60 minut, mieszając w razie potrzeby i deglazing patelni w razie potrzeby z 2 łyżki wina i bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać czosnek i tymianek i gotować, aż pachnące, o minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Wymieszać pozostałe składniki i cieszyć się z crostini posypane roztopionym gruyere lub krakersy lub frytki, itp.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
CrostiniCrostini
GruyereGruyere
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn