Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Francuski Dip zupa cebulowa spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 461 kalorii, 7G białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 52592 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz sól, cebulę, olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper, Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, oraz Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu, dodać cebulę i gotować do głębokiego brązu i karmelizowane, o 45-60 minut, mieszając w razie potrzeby i deglazing patelni w razie potrzeby z 2 łyżki wina i bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać czosnek i tymianek i gotować, aż pachnące, o minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Wymieszać pozostałe składniki i cieszyć się z crostini posypane roztopionym gruyere lub krakersy lub frytki, itp.