Francuska Zupa Cebulowa

Francuska zupa cebulowa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 704 kalorie, 28g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3 i kosztuje $3.48 za porcję. Jest idealny do Jesień. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Mieszanka majeranku, cukru, sera Franche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
![Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur]()
Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur
Z ciemnym Rubinowym kolorem, to wino jest miękkie, wyrażające dużą elastyczność i elegancję, z owocowymi nutami, które przypominają dojrzałe winogrona. Krótko mówiąc, awino do każdego posiłku szczęśliwie. Ze względu na swoje główne cechy, świeżość i finezję zaleca się picie w ciągu 2 lub 3 lat.