Francuska Zupa Cebulowa

Francuska zupa cebulowa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, masło, chleb, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz jedną trzecią plasterków cebuli i 2 łyżki masła na dużej patelni; smażyć, aż cebula będzie przezroczysta.
Cebulę przenieść do zapiekanki 5-quart. Powtórz procedurę z pozostałymi plastrami cebuli i masłem.
Dodać 2 szklanki bulionu do cebuli w zapiekance i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić 20 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodaj pozostały bulion i doprowadzić do wrzenia; usuń zupę z ognia.
Każdą kromkę francuskiego chleba pokroić na pół; grzać z każdej strony. Chleb tostowy układamy na wierzchu zupy w zapiekance; posypujemy serem. Broil 8 cali od elementu grzejnego 3 minut lub aż ser topi się i staje się złoty kolor.
Chochla do poszczególnych misek zupy, umieszczając kawałek tosta w każdej misce.