Francuska Zupa Cebulowa

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj francuskiej zupy cebulowej. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 380 kalorii, 10g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Ten przepis od Tidy Mom ma 2550 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka soli, bulion wołowy, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w ciężkim garnku do zupy lub piecu holenderskim na średnim ogniu, dodać cebulę i mieszać, aż będą równomiernie pokryte masłem i posypać solą i cukrem.Włączyć ogień do średnio-niskie, niech cebula gotować, mieszając od czasu do czasu, przez co najmniej 30-45 protokół. Możesz pozwolić im gotować jeszcze dłużej na małym ogniu z pokrywką aż do złotego koloru i karmelizacji, o 2-3 godziny, mieszając co 15 minut. - tylko nie pozwól im spalić się i zrobić się czarnym. Dostosuj ciepło w razie potrzeby.Na średnim ogniu dodaj czosnek i tymianek i podsmaż przez około minutę.
Wymieszaj w mące i brązowym przez około kolejne 2-3 minuty, tworząc pastę, ale staraj się jej nie przypalić.
Dodać wino i złom dno patelni, aby uzyskać wszystkie gotowane-na brązowych bitów.
Dodaj bulion, ocet i sos worchestire, doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30-40 minut.Wrzucić zupę do bezpiecznych dla piekarnika miseczek na blasze do pieczenia i na wierzchu grzankami i grubą warstwą sera, upewniając się, że pokrywają krawędzie grzanek, aby zapobiec poparzeniu.
Umieść pod brojlerem, uważnie obserwując, aż ser topi się, bąbelki i zmienia kolor na złoty.Wsadź grzanki i ser do zupy, gdy jesz.Smacznego!