Francuska Tarta Z Jabłkami

Francuska Tarta Z Jabłkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Francuskiej tarty z jabłkami. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 390 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz lody vanillan, złote smaczne jabłka, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Francuska Tarta Z Jabłkami, Francuska Tarta Z Jabłkami, oraz Francuska Tarta Z Jabłkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 13-calową okrągłą puszkę i włóż do 10-calowej tarty z wyjmowaną karbowaną obręczą, przycinając nadmiar. Ułóż jabłka dekoracyjnie na skorupce ciasta, nakładając je na siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasto Na Ciasto, OpcjonalnieDodatkowe Ciasto Na Ciasto, Opcjonalnie
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Na wierzch jabłek posypać cukrem, na wierzch posmarować plasterkami masła i piec na środku piekarnika przez 45 minut lub do momentu aż skórka się ugotuje i jabłka będą złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Posmaruj rozgrzanym dżemem morelowym, gdy tarta jest jeszcze gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MorelowyDżem Morelowy
6
Każdą porcję podawać z gałką lodów waniliowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Miniaturowych Półsłodkich Kawałków Czekolady, Podzielone2 Szklanki Miniaturowych Półsłodkich Kawałków Czekolady, Podzielone
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn