Francuska Sałatka Ziemniaczana

Francuska Sałatka Ziemniaczana
Francuska Sałatka ziemniaczana może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Sprawdza się jako tania przystawka. Jeśli masz kapary, zieloną cebulę, bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Francuska Sałatka Ziemniaczana, Francuska Sałatka Ziemniaczana, oraz Francuska Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić pierwsze 7 składników w dużej misce, aby wymieszać. Przyprawiamy sos do smaku solą i pieprzem. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Gotować ziemniaki w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż tylko miękkie, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Drenaż. Powrót ziemniaki do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Umieść garnek na małym ogniu, aż płyn z ziemniaków odparuje, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Pokroić ciepłe ziemniaki w plastry o grubości 1/3 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
6
Dodaj do dressingu. Wrzucić delikatnie do herbu.
7
Odstawić na co najmniej 1 godzinę w temperaturze pokojowej. Rzuć jeszcze raz i podaj.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn