Francuska Sałatka Z Zieloną Fasolką
Francuska Sałatka z zieloną fasolką może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz pieprz, sól koszerna, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuski Burger Z Tuńczykiem Z Sałatką Z Zielonej Fasoli, Sałatka Z Fasoli Francuskiej Z Estragonem I Zielonym Pieprzem, oraz Zielona fasola, czerwony ryż i sałatka migdałowa z " książki kucharskiej rynku francuskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz szalotkę, ocet i czosnek w dużej, niereaktywnej misce i odstaw na 15 minut. Tymczasem doprowadzić duży rondel mocno osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. Przygotuj również fasolę, odcinając koniec łodygi od każdej z nich, pozostawiając wispy ogon.Gdy mieszanina szalotki jest gotowa, dodać musztardę i odmierzoną sól i pieprz i ubijać aż do połączenia.
Stale ubijając, dodaj olej w powolnym, stałym strumieniu. Zamieszaj w kaparach. Doprawić do smaku solą i pieprzem w razie potrzeby; odstawić.Gdy woda osiągnie wrzenia, dodać pokrojoną fasolę i gotować, aż chrupiące-przetargu, o 3 do 4 protokół.
Dobrze osuszyć w durszlaku i natychmiast dodać do opatrunku. Za pomocą szczypiec, wrzucić, aż dobrze pokryte, a następnie przenieść do płaskiego naczynia. Łyżka pozostałego sosu na wierzchu i posypać fasolę natką pietruszki.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.