Francuska Sałatka Z Zieloną Fasolką

Francuska Sałatka Z Zieloną Fasolką
Francuska Sałatka z zieloną fasolką może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz pieprz, sól koszerna, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuski Burger Z Tuńczykiem Z Sałatką Z Zielonej Fasoli, Sałatka Z Fasoli Francuskiej Z Estragonem I Zielonym Pieprzem, oraz Zielona fasola, czerwony ryż i sałatka migdałowa z " książki kucharskiej rynku francuskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz szalotkę, ocet i czosnek w dużej, niereaktywnej misce i odstaw na 15 minut. Tymczasem doprowadzić duży rondel mocno osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. Przygotuj również fasolę, odcinając koniec łodygi od każdej z nich, pozostawiając wispy ogon.Gdy mieszanina szalotki jest gotowa, dodać musztardę i odmierzoną sól i pieprz i ubijać aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Stale ubijając, dodaj olej w powolnym, stałym strumieniu. Zamieszaj w kaparach. Doprawić do smaku solą i pieprzem w razie potrzeby; odstawić.Gdy woda osiągnie wrzenia, dodać pokrojoną fasolę i gotować, aż chrupiące-przetargu, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Dobrze osuszyć w durszlaku i natychmiast dodać do opatrunku. Za pomocą szczypiec, wrzucić, aż dobrze pokryte, a następnie przenieść do płaskiego naczynia. Łyżka pozostałego sosu na wierzchu i posypać fasolę natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
4
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn