Francuska Sałatka Z Fasolką Szparagową
Przepis Francuska Sałatka z fasolą szparagową może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 15 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 2G białka, oraz 18g tłuszczu. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jeśli masz oliwę z oliwek, fasolkę szparagową, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Francuska fasolka szparagowa i sałatka z korzenia selera, Sałatka Z Fasoli Szparagowej, oraz Sałatka Z Grzybami I Fasolą Szparagową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij dużą miskę lodowatą wodą. Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i dodać 1 łyżkę soli.
Dodać fasolę i gotować tylko przez 1 minutę. Ostrożnie zmierz czas! Chcesz, żeby fasola była chrupiąca i delikatna.
Fasolę odsączyć i włożyć do lodowatej wody, aż do całkowitego ostygnięcia.
Fasolę ponownie odsączyć, osuszyć na papierowych ręcznikach i umieścić w dużej misce.
W małej misce, ubij razem musztardę, ocet, 1/2 łyżeczki soli i pieprz. Podczas ubijania powoli dodawać oliwę z oliwek, aby uzyskać emulsję.
Wlać wystarczająco dużo sos na fasoli, aby je dobrze zwilżyć, rezerwując resztę do innego użycia. Wymieszać z koperkiem, doprawić do smaku i podawać w temperaturze pokojowej. (Jeśli fasola nie zostanie podana od razu, włóż je do lodówki i dodaj trochę więcej winegret i posypkę soli przed podaniem.)