Francuska Sałatka z soczewicy z kozim serem

Przepis Francuska Sałatka z soczewicy z kozim serem może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 15 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, zielona soczewica, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Francuska Sałatka Z Soczewicy Z Kozim Serem, Francuska Sałatka z soczewicy z kozim serem i orzechami włoskimi z ' My Paris Kitchen, oraz Sałatka z kozim serem i soczewicą.
Instrukcje
Połącz ocet sherry, 3 łyżki oliwy z oliwek i mielony czosnek w słoiku z pokrywką i wstrząśnij, aż się zmieszasz. Odstawić.
W rondlu umieścić soczewicę, bulion z kurczaka, wodę i 1 łyżkę oliwy z oliwek i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż soczewica są po prostu przetargu na ukąszenie, o 20 protokół. Nie przegotować.
Wyjąć z ognia, odcedzić i schłodzić przez co najmniej 30 minut.
Przełożyć schłodzoną soczewicę do miski mieszającej.
Wymieszać w sosie, szczypiorek, i kolendry; dobrze wymieszać. Jeśli od razu podajesz sałatkę, dodaj kozi ser i pomidory. Jeśli przygotowujesz przepis z wyprzedzeniem, schłodzić sałatkę i dodać kozi ser i pomidory tuż przed podaniem.