Francuska kanapka z jajkiem i bekonem
Francuska kanapka z jajkiem i bekonem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.05 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 615 kalorii, 17g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. 1417 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz bekon, syrop klonowy, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Francuska kanapka z jajkiem i bekonem, Zdrowa Kanapka Z Sałatką Jajeczną, oraz Boczek z jajkiem makaron z serem.
Instrukcje
Kromki chleba zanurzyć w ubitych jajkach.
Podgrzej lekko naoliwioną patelnię lub patelnię na średnim ogniu. Gotować, aż rumiane z obu stron. Odstawić, ale ogrzać.
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić i odstawić. Na patelni wymieszaj 1 łyżkę tłuszczu z boczku i usmaż pozostałe dwa jajka.
Umieść po jednym kawałku tostów francuskich na każdym z dwóch talerzy.
Usmażone jajka ułożyć na chlebie, ułożyć na nim paski boczku. Przykryć pozostałymi kawałkami tostów francuskich. Następnie nalewając syrop.