Francuska jajecznica z olejem truflowym

Francuska jajecznica z olejem truflowym
Przepis Francuska jajecznica z olejem truflowym może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 11g białka, oraz 21 g tłuszczu. Dobrze sprawdza się jako tani poranny posiłek. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką olej truflowy, szczypiorek, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Francuska Jajecznica Z Olejem Truflowym, Truflowa jajecznica i zwycięzca gratisów, oraz Francuska Jajecznica dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce ubijamy jajka i wodę. Roztopić 2 łyżki masła w dużej misce ze stali nierdzewnej ustawionej nad garnkiem gotującej się wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj jajka i gotuj na małym ogniu, delikatnie mieszając żaroodporną gumową szpatułką i skrobając dno miski, aż jajka zaczną się ustawiać, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać pozostałe masło do jaj, 1 kawałek na raz, i gotować, mieszając i skrobanie dno i boki miski, aż jajka są grube i gotowane przez, ale nadal miękkie, o 5 minut dłużej. Doprawić solą i pieprzem; przełożyć na talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Skropić olejem truflowym, posypać szczypiorkiem i podawać od razu z brioche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej TruflowyOlej Truflowy
BriocheBrioche
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Amelia Brut rosé Cremant de Bordeaux. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia wyświetla aromaty i smaki truskawek i czerwonych porzeczek, o średnim ciele i eleganckim wykończeniu. Bogactwo na podniebieniu i drobne pęcherzyki wynikają z winifikacji metodą Traditionnelle i starzenia się na osadzie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn