Francuska Fasolka Szparagowa Z Masłem Pomarańczowo-Szalotkowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Francuską fasolkę szparagową z masłem pomarańczowo-Szalotkowym. Ten przepis służy 6 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka masła, szalotka, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Karmelizowanym Masłem Szalotkowym, Fasolka szparagowa z masłem Balsamiczno-Szalotkowym, oraz Fasolka szparagowa z sosem Szalotkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść małą patelnię nonstick na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Dodać szalotkę; gotować do miękkości, często mieszając. Wymieszać skórkę pomarańczową i, w razie potrzeby, sherry; zdjąć z ognia.
Rozprowadzić mieszaninę w jednej warstwie do ostygnięcia.
Połącz mieszankę szalotki, masło, sól i pieprz; przykryć i schłodzić.
Fasolkę szparagową ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Fasolę umieścić w naczyniu do serwowania; mieszankę masła łyżka na fasoli. Przed podaniem delikatnie wrzucić fasolę.