Francuska fasolka szparagowa

Przepisów na dodatki do dań nigdy za wiele, więc wypróbuj francuską fasolkę szparagową. Z tego przepisu składają się 2 porcje zawierające 210 kalorii, 5 g białka i 18 g tłuszczu każda. Za 99 centów za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i kup masło, bazylię, płatki migdałów i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, lakto ovo wegetariańską i pierwotną. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 38% wyniku, co nie jest aż tak spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak francuska fasolka szparagowa/fasolka szparagowa, sałatka z pomidorów i bazylii, fasolka szparagowa z francuskim winegretem i francuska fasolka szparagowa.
Instrukcje
Ugotuj fasolkę szparagową zgodnie z instrukcją na opakowaniu; odpływ.
Dodać grzyby i trzymać w cieple.
Połącz masło, rozmaryn i bazylię; skrop mieszaniną fasoli i wymieszaj.
Polecane wino: Szampan, Bordeaux, Biały Bordowy
Szampan, Bordeaux i Biały Burgund to moje ulubione dania francuskie. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuska kuchnia, ale rzadko można pomylić się z szampanem. Jeśli Twój posiłek wymaga białego wina, możesz spróbować także białego burgunda. Aby uzyskać kolor czerwony, spróbuj mieszanki czerwonego bordeaux. Riesling Louis Guntrum Dry Riesling z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Wytrawny Riesling Louisa Guntruma]()
Wytrawny Riesling Louisa Guntruma
Riesling Louis Guntrum Dry Riesling 2016 ma delikatny zapach białych brzoskwiń, moreli i soczystych gruszek. Imponujące odczucie w ustach i trwały smak. Klasyczny Riesling w wyrazie i elegancji.