Fountain Dogs
Fountain Dogs To bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 557 kalorii, 15g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, musztardy, hot dog buns i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Spróbuj Fountain Dogs, Soda Fountain Pie, oraz Soda Fontanna Cupcakes: ciasta w samolocie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Ustaw grill do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu. Ruszt olejowy, gdy jest gotowy do rozpoczęcia gotowania.
Plastry boczku gotować w kuchence mikrofalowej przez około 1 minutę lub smażyć na patelni, aż krawędzie zaczną się zwijać, ale boczek jest nadal elastyczny.
Każdy frank owinąć plasterkiem boczku, zabezpieczając końce wykałaczkami; odstawić.
Wrzucić plastry cebuli z oliwą z oliwek. Grilluj Franki z boczkiem i plastry cebuli na gorącym naoliwionym grillu przez 4 do 5 minut z każdej strony (łącznie 16 do 20 minut). Obróć cebulę za każdym razem, gdy zmienisz Franków.
Podawać na gorąco na tostach z dużą ilością przypraw.
INDOOR: przygotuj psy zgodnie z zaleceniami. Podgrzej brojlery.
Umieść psy na stojaku z drutu nad wyłożoną folią blachą do pieczenia lub patelnią dla brojlerów.
Miejsce pod brojlerem 4 do 6 cali od źródła ciepła i gotować 3 do 4 minut na stronie lub aż boczek jest chrupiące.