Fort Worth Fish Tacos
Fort Worth Fish Tacos to pescatarian przepis z 8 porcjami. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 484 kalorie, 12g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mąki tortille, olej z orzeszków ziemnych, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Fort Worth Fish Tacos, Fort Worth Fish Tacos, oraz Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami.
Instrukcje
Umieścić filety tilapia na talerzu i posypać solą i ostrym sosem; przykryć i przechowywać w lodówce podczas tworzenia sosu krem kolendry.
Połączyć serek, 2 łyżki kolendry, majonez, i jogurt w małej misce lub dużej miarki; dobrze wymieszać. Sok z limonki wymieszać z sosem śmietanowym. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Ubić mąkę, sól, czosnek w proszku, cayenne, i pieprz w misce, aż dokładnie połączone; ubić w piwie, aby gładkie ciasto.
Rozgrzać olej na dużej, głębokiej patelni do 375 stopni F (190 stopni C).
Wyjąć rybę z lodówki, zanurzyć w cieście piwnym i smażyć filety 3 na raz w gorącym oleju, obracając się na złoty kolor (około 2 minuty z każdej strony, w zależności od grubości).
Przełożyć na papierowe ręczniki, aby osuszyć; ustawić rybę na przykrytym talerzu, aby utrzymać ciepło. Powtórzyć z pozostałymi filetami.
Owiń tortille czystym ręcznikiem kuchennym i podgrzewaj w kuchence mikrofalowej, aż będzie ciepło, około 20 sekund. Złóż tacos, umieszczając filet rybny na ciepłej tortilli. Top z rozdrobnioną kapustą, łyżką sosu śmietanowego kolendry, łyżką salsy i posypką posiekanej kolendry.
Podawać każde taco z ćwiartką limonkową do wyciskania.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.