Formowana Żelatyna Brzoskwiniowa

Formowana Żelatyna Brzoskwiniowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj formowanej żelatyny brzoskwiniowej. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz cukier, żelatynę pomarańczową, brzoskwinie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Formowana Żelatyna Malinowa, Sałatka Żelatynowa Brzoskwiniowo-Żurawinowa, oraz Margarity Formowane podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odsączyć brzoskwinie, rezerwując sok; dodać wystarczającą ilość wody do soku, aby odmierzyć 1 szklankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Umieść brzoskwinie w blenderze. Przykryć i przetworzyć, aż będzie gładki; odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
W dużym rondlu połączyć cukier, gałkę muszkatołową i mieszaninę soku. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować i mieszać przez 1 minutę lub do rozpuszczenia cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Zdejmij z ognia; wymieszaj żelatynę, aż się rozpuści. Wymieszaj puree z brzoskwini.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
5
Wlać do 3-filiżanki formy pokrytej sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce do Ustawienia. Tuż przed podaniem, unmold na talerzu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn