Foris Winnice Winiarnia Berry-Port Cake
Foris winnice Winnica Berry-Port ciasto może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 72 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Mieszanka cukru, jajka, bita śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Podobne przepisy to Kury Jagodowo-Portowe, Wieprzowina rozmarynowa z sosem jagodowym, oraz Kenwood Winnice Zimny Suflet Cytrynowy.
Instrukcje
W misce delikatnie wymieszaj jeżyny, 1/2 szklanki malin, Porto i 1 łyżkę cukru.
Masło i mąka 9-calowa patelnia na ciasto z wyjmowaną obręczą.
W misce z mikserem na dużej prędkości, beat 1 szklanka cukru i 1/2 szklanki masła, aż dobrze wymieszane, 2 do 3 protokół.
Dodać jajka i ubić, aż puszyste, 2 do 3 protokół.
Dodaj 1 szklankę mąki i proszku do pieczenia. Wymieszaj, aby połączyć, a następnie ubijaj na dużej prędkości, aż sztywne ciasto zostanie dobrze wymieszane, około 2 minut.
Zeskrobać ciasto na patelnię i rozprowadzić na gładko.
Odcedzić marynatę winną z jagód i zapisać. Równomiernie łyżka jagód i 2 łyżki marynaty na cieście.
Piec w piekarniku 350, aż ciasto zacznie ciągnąć się od krawędzi patelni, 50 do 55 minut (40 do 45 minut w piekarniku konwekcyjnym). Wsadź cienki nóż między ciasto a krawędź patelni.
Ostudzić co najmniej 10 minut.
Zdjąć Brzeg patelni i posypać ciasto odrobiną cukru. Wymieszać z pozostałymi malinami, pokroić w kliny, a porcje zwilżyć marynatą do wina. Towarzyszyć z gałkami lodów.