Football JIGGLERS

Football JIGGLERS
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj JIGGLERÓW piłkarskich. Ten przepis służy 6 i kosztuje 59 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 146 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Jeśli masz dekorowanie lukrem, galaretka o smaku pomarańczowym żelatyna, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 101 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Margarita " Jigglers ", Juicy EGG JIGGLERS, oraz MMMMonster JIGGLERS dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytrzyj po obu stronach formy jajecznej i wzdłuż felg olejem, używając ręcznika papierowego. (Lub lekko spryskaj formę sprayem do gotowania.) Zamknij pleśń, dopasowując obręcze połówek jaj. Zatrzaśnij każdą z sześciu pojedynczych połówek jaja, aż każde z 6 jaj zostanie szczelnie zamknięte. Sprawdź każde jajko, aby upewnić się, że jest zamknięte i zamknięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
Umieść formę, napełnij bokiem do góry, na tacy.
3
Wymieszać wrzącą wodę do połączonej suchej mieszanki żelatyny i cynamonu w dużej misce co najmniej 3 min. aż do całkowitego rozpuszczenia żelatyny. Wymieszać z sosem jabłkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
Aromat Klonowy Do SmakuAromat Klonowy Do Smaku
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać do miarki z wylewką. Natychmiast wlać do formy przez otwory do napełniania, aż każde jajko zostanie wypełnione tylko do górnej części kształtu jajka. (Pozostałą mieszaninę żelatyny można wlać do kubka z kremem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
5
Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny lub do firmy. Otwórz formę za pomocą tępego płaskiego noża, aby delikatnie podważyć między połówkami każdego jajka. (Nie ciągnąć za uchwyt.) Odwróć pleśń i delikatnie wstrząśnij, aby odkręcić jajka. Narysuj "sznurowanie piłkarskie" na jajkach z lukrem. Przechowywać w szczelnie przykrytym pojemniku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn